Sucul de Aloe ferox

Aloe ferox

Sucul de Aloe Ferox, bun pentru ameliorarea simptomelor colitei ulcerative

     Sucul de Aloe este una dintre cele mai valoroase substanțe pentru sănătate și îngrijire. Poate fi utilizat atât extern, cât și intern. Îi putem atribui multe proprietăți, inclusiv detoxifiere, slăbire, întărire. Sucul de aloe ajută, de asemenea, la vindecarea rănilor. Reducerea iritației și îngrijirea pielii. În continuare vom prezenta câteva dintre proprietățile și efectele sucului de Aloe Ferox.

Sucul de Aloe Ferox este în principiu produs din frunzele acestei plante și este folosit și ca un component de bază în numeroase laxative.

Când vine vorba de băuturi sănătoase și în tendințe, nu există niciun elixir mai bun decât sucul de Aloe Ferox, iar asta datorită beneficiilor pe care le are: este ideal pentru scăderea în greutate, digestie și sprijină sistemul imunitar.

De-a lungul timpului, Aloe s-a folosit atât local, cât și oral. Gelul de Aloe Ferox care se regăsește în frunzele plantei de Aloe sălbatică, este de cele mai multe ori folosit pentru a trata arsurile, abraziunile, psoriazisul și alte afecțiuni de piele.

Sucul de aloe este în principiu produs de frunzele acestei plante și este folosit și ca un component de bază în numeroase laxative. Așadar, cu siguranță ai auzit multe lucruri bune despre Aloe, dar cum este sucul de Aloe  față de apa sau gelul de Aloe Vera?

În primul rând, trebuie să avem în vedere faptul că Aloe Vera este o plantă de cultură, supusă unor tratamente specificie, în timp ce Aloe Ferox este planta de Aloe sălbatică, crescută în natură.

În al doilea rând, extractele pe bază de Aloe diferă din punct de vedere al compoziției și implicit al calității. După cum sugerează și numele, gelul este obținut dintr-un amestec al extractului de plantă fie cu apă, fie cu suc de citrice, sau alți compuși. Spre deosebire de astfel de preparate, sucul de Aloe Ferox este obținut exclusiv prin presarea la rece a frunzelor de Aloe sălbatică.

Un indicator al calității produsului este reprezentat și de ambalajul acestuia. Sucul de Aloe  este îmbuteliat în sticlă și pasteurizat la o temperatură optimă, astfel încât să nu se distrugă proprietățile acestuia prin fierbere. De asemenea, este important de reținut că sucul de Aloe Ferox nu conține conservanți sau alte adaosuri chimice, fiind 100% pur.

               Sucul de Aloe ferox: beneficii

Îmbunătățește hidratarea

Pe lângă faptul că atunci când bei apă cu Aloe consumi în mare parte apă, adaugi și un plus de vitamina C și potasiu. Mulți dintre producătorii care vând suc de Aloe sau apă cu Aloe Vera adaugă și zahăr pentru a-i îmbunătăți gustul, dar asta înseamnă și un conținut caloric crescut. Îți recomand sucul de Aloe Ferox 100% natural și 100% pur de pe binecuvantareaplantelor.ro.

Îmbunătățește aspectul pielii

Dacă vrei să-ți îmbunătățești aspectul pielii, sucul de Aloe oferă multe beneficii în acest sens. Cercetătorii au descoperit că sucul de Aloe are un real impact: pe lângă vitamina C și potasiu, întâlnim numeroși antioxidanți care ajută la protejarea pielii de radicalii liberi, dar și acid folic, care întărește sistemul imunitar.

Ameliorează simptomele de colită ulcerativă

Un studiu din 2004 din Marea Britanie arată că, după câteva săptămâni în care participanții, care sufereau de colită ulcerativă activă, au consumat acest tip de suc de două ori pe zi, au observat îmbunătățiri în privința afecțiunilor comparativ cu cei care consumau doar apă plată.

Aloe Ferox este ușor de consumat sub formă de suc. Acesta poate ajuta la reglarea sistemului hormonal ca tratament naturist pe site.

          Citește și:  Sucul de Aloe Ferox

Indigestia „durerea de burtă”, cauze, simptome

Putem adăuga suc de Aloe ferox în smoothie-urile sănătoase de la micul dejun, în sucurile de fructe sau putem bea ca atare căci nu are gust amar.

               Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

 Aloe ferox
Aloe ferox

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: