Cazanele Dunării – Eșelnița

Cazanele Dunarii

Trei zile la Pensiunea Steaua Dunării-Cazare Cazanele Dunării-Eșelnița

Cazanele Dunării sunt considerate de mulți drept una dintre cele mai frumoase zone de pe defileul Dunării.

Așezate la trecerea Dunării prin munții Carpați, Cazanele Dunării aflate în parcul Național Porțile de Fier au o lungime de doar 9 km, făcând din aceasta destinatie de vacanță una ideala pentru weekend, toate obiectivele turistice fiind ușor accesibile din același punct de cazare, putându-se ajunge la ele cu mașina sau pe jos, pe trasee de o frumusețe greu de exprimat în cuvinte.

Ce poţi face la Cazanele Dunării. Plimbări cu barca pe Dunăre, partide de pescuit, drumeţii în Parcul Naţional „Porţile de Fier“, chipul lui Decebal, Mânăstirea Mraconia sunt doar câteva dintre atracţiile zonei cunoscute drept Cazanele Dunării.

Cum se ajunge la Cazanele Dunării

Se afla la o distanță de doar 16 km de Orșova, municipiu traversat de drumul european E70, existând drum de acces direct către cazane pe DN57, drumul ce traversează o mare porțiune din defileul Dunării.

Cea mai apropiată gară de Cazanele Dunarii este Gara Orșova, ce lasă turiștii direct la periferia orașului de unde pot lua taxiuri sau microbuze către diverse destinații.

Pensiuni și Vile – Aceste opțiuni de cazare sunt destinate turistilor care pun preț pe confort și doresc să combine o ieșire în natura cu momente de relaxare și răsfat.

O mănăstire e întotdeauna un loc ideal unde te încarci cu iubire, îți liniștești sufletul buimac și te conectezi cu divinitatea.

Mănăstirea Sfânta Ana din Orşova
Mănăstirea Sfânta Ana din Orşova

În principal opțiunile de cazare sunt Orșova, Dubova sau Eșelnita Pensiunea Steaua Dunării, iar între acestea turistii au la dispoziție un număr impresionant de vile și pensiuni din toate categoriile de clasificari hoteliere.

Pensiunea Steaua Dunarii
Pensiunea Steaua Dunarii

Pensiunea Steaua Dunării este prima pensiune construită în zona Parcului Natural Porțile de Fier care și-a deschis portile pentru turiștii români și străini în anul 2001. În primăvara anului 2012 pensiunea a fost complet renovată, oferind turiștilor buna dispoziție prin confort și calitatea serviciilor

 

Chipul lui Decebal
Chipul lui Decebal

Chipul lui Decebal sculptat în stânca în zona Cazanelor Mici este cel mai cunoscut obiectiv turistic din zona, dar și cea mai mare sculptură din întreaga Europa, avand 55 m înalțime și 25 m lățime. Sculptura este relativ recentă și a fost efectuată din fonduri private ale omului de afaceri roman Iosif Constantin Dragan, fiind finalizată în anul 2004 dupa o muncă de 10 ani executată de 12 sculptori alpiniști.

Particip la cursul Competențe Antreprenoriale care se referă la capacitatea unei persoane de a pune ideile în practică. Pentru a transforma o idee de afaceri în succes este nevoie de abilitate, de creativitate şi de un management sănătos în urmărirea obiectivelor de afaceri.

Cazanele Dunarii
Cazanele Dunarii

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: