Terapia cu magneziu transdermic

Terapia cu magneziu transdermic

                            Ce este Magneziul Transdermic

Terapia transdermică cu magneziu:  Am mai vorbit despre magneziu și pe bună dreptate, pentru că magneziul este o substanță nutritivă extrem de necesară în peste 300 de procese enzimatice din corpul uman. Cu toate astea, mulți dintre noi suntem deficienți.

Așa că în acest articol aș vrea să aprofundez de ce și ce este de fapt magneziul transdermic, pentru că eu îl consider una dintre cele mai bune căi prin care îl putem absorbi în corp!

Știam despre el de ceva vreme însă, ca tot omul, am rămas și mai impresionat de efectele și beneficiile lui, numai după ce l-am folosit în cabinet o perioadă de timp.

Probabil că aţi auzit de numeroasele beneficii ale magneziului. Sunt o mulţime de semne de întrebare pentru oamenii care doresc să înceapă un program de suplimentare cu magneziu.

Un supliment cu magneziu introdus în rutina dumneavoastră zilnică vă poate calma durerile musculare şi echilibra nivelul calciului, pentru a preciza doar câteva dintre beneficii: vă poate reduce nivelul de stres, vă poate îmbunătăţi calitatea somnului. Magneziul este implicat în producţia de energie, detoxifiere şi sinteza proteinelor.

Unul dintre marile beneficii ale spray-ului cu Magneziu pur original de la Marea Zechstein este eficienţa cu care este absorbit după pulverizarea pe piele. Pentru că ocoleşte sistemul digestiv, magneziul intră direct în fluxul sanguin şi este furnizat celulelor.

                  ULEIUL DE MAGNEZIU PUR poate fi aplicat direct pe zonele inflamate 

Masajul a fost folosit de mii de ani și în ultimele decenii a reapărut ca o metodă acceptată pentru a spori starea de bine fizică, fiziologică și psihologică a sportivilor și pacienților.

  • Masajul cu magneziu oferă un mare potențial pentru a ajuta sportivii să devină „mai buni” decât să fie „normali”.
  • Atleții/ sportivii care se recuperează din accidentări vor descoperi că masajul cu magneziu accelerează momentul revenirii lor în competiții.
  • Masajul sportiv pe bază de magneziu ajută la creșterea flexibilității, la creșterea tonusului muscular și, prin urmare, la reducerea riscului de accidentare.
  • Un masaj sportiv recuperator sau de reabilitare în timpul antrenamentului te ajută să te antrenezi mai mult sau să te recuperezi după o accidentare.
  • Masajul sportiv se face înainte de o activitate sportivă sau ca o recuperare post-eveniment pentru a calma încordarea și durerile cauzate de efortul fizic.

Imaginează-ți ce rezultate de recuperare minunate ai avea dacă în locul uleiurilor obișnuite pentru masaj ai folosi Ulei de Magneziu Pur original de la Marea Zechstein    …

  • Terapia cu magneziu transdermic sporește recuperarea din activitatea atletică sau accidentări.
  • Reduce durerea și inflamația în timp ce promovează regenerarea mai rapidă a țesuturilor.
  • Terapia cu magneziu transdermic oferă un progres deosebit în medicina sportivă. Antrenorii pot trata leziunile, le pot preveni și pot spori performanțele atletice în același timp.
  • Aplicarea topică a clorurii de magneziu crește flexibilitatea, ceea ce ajută la evitarea accidentării.
  •  Terapia cu magneziu transdermic este un avantaj pentru sportivi, antrenori și medicii care practică medicina sportivă.

În cazul în care apar accidentări și leziuni minore, din cauza supraexersarii și/sau suprautilizării, masajul cu ulei de magneziu pur original de la Marea Zechstein le poate îndeparta rapid și eficient.

Clorura de Magneziu este absorbită TRANSDERMIC și are efect aproape imediat asupra durerii – când este aplicată direct pe piele.

Terapia cu magneziu transdermic este ideală pentru gestionarea inflamației și a durerii, calmând inclusiv durerile de creștere. Combinația dintre căldură și clorura de magneziu sporește circulația și eliminarea toxinelor.

Masajul cu ULEI DE MAGNEZIU PUR este minunat pentru RECUPERAREA SPORTIVILOR și/sau  pentru DURERILE DE CREȘTERE ALE COPIILOR

Terapia cu magneziu transdermic
Terapia cu magneziu transdermic

                         Terapia transdermică cu magneziu 

Efectul terapeutic al băii cu magneziu este de a extrage inflamația din mușchi și articulații

Sugestie de folosire a clorurii de magneziu Zechstein pentru baie: Terapia transdermică cu magneziu și lavandă este ideală pentru gestionarea durerii, destresează corpul și mintea.  Combinația Fulgi de căldură și clorură de magnezium Zechstein îmbunătătește circulația și accelerează eliminarea toxinelor.

       Gel cu ulei de Magneziu pur original de la Marea Zechstein cu Turmeric

Pacienții care se plâng de dureri musculare, crampe și oboseală prezintă semne de deficit de magneziu. Terapia cu Magneziu TRANSDERMIC este ideală pentru sportivii care au nevoie de un nivel ridicat de MAGNEZIU.

Terapia transdermică cu magneziu este deosebit de utilă pentru cei care caută o metodă sigură de creștere a aportului de magneziu dincolo de cea posibilă cu suplimente orale. Terapia transdermică cu magneziu este o nouă formă de suplimentare a necesarului de magneziului ușoară, convenabilă și accesibilă.

Magneziul oral nu este ușor absorbit și la doze mari creează probleme. Aplicarea transdermică deschide un univers cu totul nou pentru sportivi și pacienți care doresc să facă totul pentru a reduce leziunile, pentru a trata accidentările în mod eficace atunci când apar și, bineînțeles, doresc să sporească performanța.

Masajul sportiv/ terapeutic/ medical/  fie cu ulei sau gel cu ulei magneziu pur original de la Marea Zechstein poate ajuta la prevenirea accidentărilor neplăcute care stau adesea în calea performanței și realizărilor sportive, indiferent dacă este vorba de un atlet sau de o persoană care aleargă o dată pe săptămână.

        Ce este de fapt terapia transdermică cu magneziu?

Magneziul transdermic se aplică topic, folosind fie ulei de magneziu pur original de la Marea Zechstein, gel cu ulei de magneziu pur, loțiune/gel Antifragilitate Capilară sau îmbaieri cu săruri/ clorură de magneziu Zechstein.

Magneziul este absorbit prin piele, oferind prin terapia transdermică toate avantajele cunoscute. Aceste formule conțin clorură de magneziu, o formă de magneziu cunoscută pentru solubilitatea sa superioară.

Magneziul transdermic se aplică ușor și rapid în propria casă, fie pur și simplu pulverizând (uleiul pur) direct pe piele, (ori) aplicând sub formă de loțiune sau gel, sau chiar fără efort prin simplul ritual al băii, este prescris în mod obișnuit ca tratament de către practicienii terapiilor holistice.

Produsele transdermice de magneziu sunt disponibile online sau pot fi achiziționate direct de la mulți specialiști/medici sau terapeuți.  Spre deosebire de injecțiile intravenoase cu magneziu, prețul produselor cu magneziu transdermic este ieftin, iar aplicarea lor nu necesită experiență profesională.

Este important să asiguraţi organismului dumneavoastră cantitatea de magneziu necesară unei funcţionări optime, fiind necesar aşadar să experimentaţi diferite dozaje până când ajungeţi la un echilibru care vă oferă starea de bine şi dispoziţia optimă. Magneziul Transdermic poate fi comandat pe binecuvantareaplantelor.ro

În concluzie …

Eu personal: de 2-3 ori pe săptămană îmi fac masaj cu uleiul pur original sau gelul cu magneziu și am constatat rezultate foarte bune: dorm și adorm mai bine, sunt mult mai eficient și cu energie pe parcursul zilei și mă simt „happy” – liniștit, fără stres sau gânduri care să nu-mi dea pace.

Când nu am timp sau chef de masaj, îmi fac o baie în fulgii de magneziu Zechstein care au același efect. Se recomandă folosirea fulgilor de 2-3 ori pe săptămână.

Folosind magneziul transdermic cu 20 – 30 de minute înainte de culcare, îți vei îmbunatăți semnificativ calitatea somnului. Reține însă că este important să alegi produse de calitate. Eu le folosesc pe cele de la CrisNatur, deoarece produsele din magneziu provin direct din Marea Zechstein.

Sunt un ajutor pentru sănătatea pielii, a oaselor și te scutesc de rigiditate și crampe musculare!

Magneziul este recomandat pentru oameni sănătoşi şi pentru cei bolnavi în egală măsură-pentru primii, cu scopul de a-și menţine sănătatea fizică şi psihică, pentru ceilalti – cu scopul de a-şi recăpăta sănătatea sau, măcar, de a-şi creste calitatea vieţii.

Terapia cu magneziu transdermic
Terapia cu magneziu transdermic

 

 

 

Related Posts

1 thought on “Terapia cu magneziu transdermic

Lasă un răspuns