Maderoterapie 🪵 – terapie cu instrumente din lemn 🤎

Maderoterapie

      Ce este maderoterapia? 🪵

Maderoterapie 🪵 – terapie cu instrumente din lemn 🤎  Maderoterapia reprezintă o tehnică de masaj prin utilizarea unor instrumente din lemn, de diferite forme și dimensiuni, așa cum indică și numele acesteia (madero = material lemnos).

 Citește și despre: 

      Cum se efectuează terapia Madero

Maderoterapie / Tehnica de masaj care echivalează cu o oră de sală !

Pentru această tehnică de masaj se folosesc diferite instrumente din lemn, având diverse forme și dimensiuni, special concepute pentru a echilibra energia corpului, pentru a readuce fermitatea și tonifierea țesuturilor și pentru a combate celulita.

Maderoterapia este deja aplicată în multe cabinete sau centre estetice din lume, în principal pentru tonifiere și remodelare corporală. Fiecare ședință durează aproximativ o oră, iar experții/ specialiștii afirmă că se pot vedea rezultate încă din prima ședință – deși recomandă un ciclu complet de 10 – 15 ședințe pentru obținerea rezultatelor de lungă durată.

Beneficiile acestei terapii au fost, de asemenea, extinse și către domeniul esteticii corporale și faciale, datorită eficacității sale în tonifierea corpuluireducerea grăsimii localizate și combaterea celulitei.

Ședința de maderoterapie începe cu un masaj de relaxare care încălzește pielea și pune în mișcare sângele și limfa, înlesnind astfel procesul de detoxifiere naturală a corpului și de eliminare a grăsimilor acumulate.

Kinetoterapeutul aplică local o sinergie de uleiuri esențiale cu proprietăți antiinflamatoare, anti-reumatice, tonifiante, de reducere a celulitei și a retențiilor de apă.

După această etapă de pregătire blândă a corpului și a zonei pe care se lucrează, urmează masajul cu instrumente din lemn create special pentru a se adapta diferitelor zone ale corpului.

Datorită efectelor sale surprinzătoare, maderoterapia poate fi numită tehnica de masaj care echivalează cu o oră de sală!Oferta din link-ul de mai sus este o ofertă generală.  & Magazin ONLINE  Binecuvantarea Plantelor

Îți mulțumesc, Ana – Maria NIȚĂ ! & Magazin ONLINE www.blackboxnet.ro.

Ulei pentru MaderoTerapie (Struguri, Migdale și Patchouly) 250 ml

Uleiul pentru Madoterapie este special conceput din uleiuri naturale din struguri, migdale, măsline, patchouly și morcov. Este eficient la conturarea corpului cu ajutorul instrumentelor din lemn.

Pentru cine este recomandată terapia Madero?

În cazul afecțiunilor fizice, maderoterapia este indicată pentru recuperarea musculară după o suprasolicitare ca urmare a unor exerciții intense sau ca pregătire pentru o activitate sportivă, deoarece ajută la funcționarea mecanismului neuromuscular, ameliorază contracturile profunde, elimină tensiunile generate de stresul emoțional sau fizic, ameliorează durerile articulare și crește fluxul sanguin care contribuie la recuperarea diverselor leziuni.

Instrumentele folosite în maderoterapie sunt făcute din lemn – unul dintre cele cinci elemente ale naturii, ale căror simbolistică și întrebuințări, culturile orientale le-au respectat și folosit de-a lungul generațiilor în diverse scopuri terapeutice, benefice pentru sănătate.

Aceste unelte, care la început erau grele și greu de manevrat, au fost perfecționate la sfârșitul anilor 90’, fapt care le-a permis să fie folosite direct pe pielea pacientului.

 Cele mai utilizate accesorii pentru maderoterapie:

Rollerul, bețele de bambus, ciocănelele, periile pentru masaj, ventuzele din bambus, palete modelatoare etc. – se utilizează în special pentru masajul anticelulitic, tonifiere, stimularea circulației sanguine, maderoterapia fiind un remediu perfect pentru durerile musculare. Scopul său este de a elimina grăsimea care se acumulează în diferite părți ale corpului, cum ar fi șolduri, coapse, gambe sau abdomen. Servește la activarea sistemului circulator și limfatic și facilitează eliminarea adipocitelor. Există diferite tipuri de role, care sunt alese în funcție de pielea pacientului și de acumularea patologică de grăsime în țesutul celular subcutanat.

Maderoterapia funcționează cel mai bine pe grăsimi și celulită în zone precum abdomenul, coapsele și șoldurile. Tratamentul este potrivit pentru diferite grade de severitate a celulitei – de la coaja de portocală temută până la celulita edematoasă. Îl puteți folosi inclusiv pe față. Diferitele ustensile din lemn sunt special dezvoltate pentru tratamentul delicat al diferitelor probleme faciale și ale gâtului.

Avantajele Maderoterapiei: 🪵

 • 100% natural și neinvaziv
 • nu are contraindicații și are soluții potrivite pentru fiecare pacient
 • rezultatele sunt rapide și vizibile
 • susține procesele naturale de detoxifiere ale organismului și elimină toxinele
 • combate retenția de apă, îmbunătățește circulația sângelui și drenajul limfatic
 • reduce celulita și înfrumusețează astfel tenul
 • reduce dimensiunea taliei și acționează direct asupra depunerilor de grăsime de pe stomac, șolduri, coapse și gambe
 • tonifică pielea feței și favorizează producția de elastină și colagen
 • definește picioarele și brațele și tonifică fesele și coapsele

Tratamentele se efectuează de 2-3 ori pe săptămână, iar rezultatele vor fi vizibile din a treia sesiune. Găsiți un terapeut local cu experiență pentru a testa terapia pentru dumneavoastră!

Mai multe sesiuni de terapie cu lemn vă pot ajuta cu toate aspectele sănătății dumneavoastră. Poți pierde în greutate cu Maderoterapia? În afară de combaterea eficientă a celulitei, Maderoterapia poate stimula și arderea grăsimilor și metabolismul. Când metabolismul funcționează mai repede, se folosește mai multă energie sub formă de calorii, iar grăsimea corporală este descompusă. Acest lucru vă poate ajuta să pierdeți în greutate sau să preveniți creșterea în greutate. Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate din masajul pe lemn, asigurați-vă că combinați tratamentul cu exercițiile fizice și o dietă sănătoasă. În caz contrar, veți fi dezamăgiți de rezultate.

Maderoterapie
Maderoterapie

Remodelează-ți silueta cu cea mai eficientă tehnica de masaj, care echivalează cu o ora de sală – MADEROTERAPIA!

 Se folosesc diferite ustensile din lemn (băț BAMBUS, paleta modelatoare) cu rezultate vizibile instant și efecte de zece ori mai puternice decât cele ale unui masaj clasic!

Aceste instrumente sunt ideale pentru orice Centru Spa, Salon remodelare corporală, Cabinet recuperare, pentru orice terapeut cât și pentru masajul sau automasajul efectat în confortul căminului dumneavoastră.

Dacă vrei să includem ceva în oferta standard, nu ezita să ne contactezi pe email sau la telefon!

Te așteptăm într-un loc unde îți vei încărca bateriile, vei descoperi starea de bine, un zâmbet cald și mai ales terapii făcute cu suflet și responsabilitate.

   Analiza GRATUITĂ corporală/facială  …  Alege ce ți se potrivește!

 • Pentru alegerea celor mai potrivite terapii faciale/corporale, vă așteptăm la o discuție în care vom descoperi împreună obiectivele, vom întocmi un program personalizat și vă vom prezenta serviciile noastre!
 • Vă putem recomanda cele mai potrivite terapii, în conformitate cu specificul nevoilor dvs.!
 • Nu ezitați să ne contactați pentru cea mai bună OFERTĂ PERSONALIZATĂ!
 • Detalii la telefon: 0751157304  / 0761 911 697  sau adriansoraa@yahoo.com. Vă așteptăm!

   Politica de anulare programare

În cazul în care nu puteți ajunge la programarea efectuată, vă rugăm să ne comunicați cu minim 3 ore înainte! Vă mulțumim și vă așteptăm în continuare! Echipa ASkineto.

       Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Maderoterapie
Maderoterapie

Related Posts

9 thoughts on “Maderoterapie 🪵 – terapie cu instrumente din lemn 🤎

 1. Un articol foarte interesant ! Mulțumesc pentru informații. Într-adevăr magazinul este super ok. Mai ales cristalele îmi plac foarte mult ! Cu prima ocazie vă fac și o vizită la cabinet pentru o ședință de maderoterapie ! Poate chiar îmi iau un abonament că aveți oferte foarte bune. Vă felicit pentru tot ceea ce faceți și pentru că împărtășiți aceste informații utile !

 2. Mulțumesc pentru informații. Sunt foarte tentante produsele de pe site ul dvs. Ne vedem în curând la cabinetul dumneavoastră !

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: