Întâlnirea bloggerilor pe 2018

înâlnirea bloggerilor

Duminică seara am avut deosebita plăcere să particip la prima ediție (pe 2018) a evenimentului înâlnirea bloggerilor, care a avut loc într-o locație superbă. Comunitatea de bloggeri este formată din doamne, domnișoare și bărbați, am avut întâlnirea la Pizza Il Forno – Craiova, prima ediție a întalnirii lunare a bloggerilor craioveni, Blogmeet#71, evenimentul a fost cu succes.

înâlnirea bloggerilor
înâlnirea bloggerilor

Întâlnirea bloggerilor: Ce poate fi mai frumos decât un eveniment de socializare, în care povestim, visăm, testăm și degustăm ceva bun cum ar fi

 • mușchiuleț de porc cu sos alioti,

  mușchiuleț de porc cu sos alioti,
  mușchiuleț de porc cu sos alioti,
 • paste linguini cu fructe de mare,

  paste linguini cu fructe de mare
 • somon în crustă picantă de portocală

  somon în crustă picantă de portocală
  somon în crustă picantă de portocală
 • clătită specială cu bezea.

  clătită specială cu betea.
  clătită specială cu bezea.

A fost un eveniment deosebit, deoarece am aflat multe lucruri noi și folositoare în viața de zi cu zi. Cu alte cuvinte am avut parte de oameni bine pregtiți, informațiile au fost de calitate și împreună vom avea noi proiecte pe acest an. Mă bucur că există astfel de oameni care împărtășesc cu drag informații folositoare.

Întâlnirea bloggerilor

Cred că cina este singurul moment al zilei când toți bloggeri craioveni sunt împreună, când pot să povestească cum au petrecut ziua, săptămâna, luna sau anul, pot să socializeze și să petreacă timp de calitate. Acest lucru este important pentru toți. Obiceiurile sănătoase se formează în echipă.

Eu consider că, micul dejun să fie cel mai sățios, prânzul aproximativ la fel iar cina cea mai ușoară masă atât la adulți cât și la copii.

Bine este să mâncăm înainte de ora 20:00, să nu ne îngrășăm și altfel evităm tulburările digestive. Masa de seară să fie ușoară și important să nu abuzăm de mâncăruri grele, bogate în calorii. Iar dacă am sărit peste prânz asta nu înseamnă că la cină putem să recuperăm tot ce am pierdut în timpul zilei. Mesele copioase pe care unii dintre noi le iau chiar și la miezul nopții înseamnă un risc crescut de diabet zaharat de tip II, boli cardiovasculare, AVC. etc

De asemenea, pentru a avea un somn liniștit este bine să mâncăm cu două, trei ore înainte de culcare, pentru că organismul „nu se mai odihnește” ci toată noaptea digeră alimentele.

Este în regulă să mănânci seara, indiferent că vrei să slăbești, depinde la ce oră te culci, pentru mulți, masa de seara vine după antrenament.

Ponturi:

 • Beți un pahar de apa înainte de masă, în felul acesta veți mânca mai puțin.
 • Dimineața sau în timpul zilei beți o cană de apă fiartă cu o jumătate de lămâie stoarsă, ajută la detoxifierea organismului și chiar înfrumusețează tenul.
 • Mănâncă încet, pentru că stomacului îi ia 20 de minute ca să transmită creierului mesajul că a primit mâncare și este sătul.                                                               
 • Bucurați-vă  de fiecare dată când înregistrați un succes fie în dietă chiar și pentru un kilogram mai puțin pe cântar, trebuie să vă bucurați de această realizare, și nu uitați să vă recompensați pentru fiecare reușită, facându-vă un cadou o clatită specială cu bezea.

  clatită specială cu bezea la întâlnirea bloggerilor
  clatită specială cu bezea la întâlnirea bloggerilor

Da, toată săptămâna așteptăm weekendul, eu îl aștept uneori pentru răsfățul culinar, dar să știți că am și ore de gimnastică medicală cu pacienții mei.

Vai de capul meu ce bunătăți face Pizza IL Forno, arată impecabil și au un gust delicios. Trebuie să încercați. Eu m-am simțit extraordinar. Abia aștept următorul eveniment și cât mai multe. O cină bogată! Așa că v-am pupat! Gândiți ce și cum mâncați!

Cu drag, Kinetoterapeut – Adrian Sora

Related Posts

2 thoughts on “Întâlnirea bloggerilor pe 2018

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: