Super BlogMeet #73 la Il Forno Pub&Grill

BlogMeet #73 la Il Forno Pub&Grill

Duminica trecută, am participat la blogMeet cu numărul 73. Mai pe românește, a fost vorba de o întalnire a blogger-ilor participanți la Super Blog – Il Forno Pub&Grill.

S-a lăsat cu prieteneală, reîmprieteneală, cunoscut de bloggeri noi, pe care îi știam doar din online, multă bună dispoziție, muzică și bineînteles mâncare din belșug la Il Forno Pub&Grill.

Restaurantul chiar e mișto, mi-a plăcut în special mâncarea, vinul e super bun, chelnerițele super simpatice și foarte proactive. Spuneam că vinul a fost așa de bun, iar timpul a trecut pe nesimțite.

Nu știam prea multe despre mâncarea ce urma să fie servită. Ca și data trecută, a rămas să fim surprinși de către bucătari talentați. Destul de rapid a venit mâncărica, nu cred c-am aşteptat mult. Frumos ornată, a avut un gust bun.

Platou Antipasto Misto
Platou Antipasto Misto

Platou antipasto misto

Primul preparat a fost un platou antipasto misto (aperitiv mixt) :  Prosciuto crudo, brânza mozzarella, boconcini, roșii, salami, humus cu ardei copt, măsline.  Eu descopăr humusul ceva gustos şi sănătos pentru mine, o pastă moale preparată din naut cu ardei copt un gust delicios, bogat în proteine, o gustare pe cinste.

Pizza Milano Forte
Pizza Milano Forte

Pizza Milano Forte

Al doilea preparat a fost Pizza Milano Forte (Ingrediente: sos pizza, mozzarella, salam picant, gorgonzola, ceapa, roșii cherry)

La cât sunt de pofticios, ar trebui să am măcar 100 de kile. Sau pe acolo. Din fericire, marea mea pasiune pentru chestiile astea italienești nu s-a lăsat cu un fizic cât dulapul, deși am mai scăpat din când în când în … lucernă. Dragostea mea pentru pizza însă a rămas, așa că am testat și alte variante. Blat subțire și copt perfect, apoi brânza … mozzarella de calitate. BUNĂ DE TOT. Blat subțire, sos aromat, brânză OK.

Maiale Alla Caciattore
Maiale Alla Caciattore

Maiale Alla Caciattore

Cel de-al treilea preparat a fost, cel puțin pentru mine, vedeta serii: Maiale Alla Caciattore . Am servit cartofii alături de o bucată de carne și sos cu ciuperci.
Este o mâncare ușoara și sănatoasă. Sper să vă placă!

Apple Crumble cu Înghețată de Vanilie
Apple Crumble cu Înghețată de Vanilie

Apple Crumble cu Înghețată de Vanilie

La desert am primit: Apple Crumble cu Înghețată de Vanilie , am mâncat foarte puțin din desert, pentru că după atâtea feluri, abia că mai puteam înghiți.

Il Forno Pub&Grill
Il Forno Pub&Grill

Ne-am adunat mulți bloggeri și am socializat, discutat și am dezbătut probleme existențiale de blogger la Il Forno Pub&Grill .

  • Puncte în plus pentru că e amenajat foarte fain și pentru că nu se fumează înăuntru, dar au o terasă pentru fumători. În plus aerisirea e bună, chiar dacă stai 3-4 ore în restaurant nu ieși de acolo cu hainele mirosind a mâncare.
  • Prețuri: nu sunt chiar ieftine, dar acceptabile. Porțiile sunt suficient de mari, nu exagerate ca la Oscar, dar ok.
  • Servirea – chelnerițele sunt foarte amabile, nu le-am văzut niciodată să comenteze sau să strâmbe din nas. Cât aștepți până primești ce ai comandat? Noi eram mulți, 17 oameni, și a durat aproximativ puțin până au adus toate comenzile, dar în medie durează cam 25-30 de minute, oricum ești anunțat de la început cât ai de așteptat.

Concluzia: merită încercat, mai ales dacă aveți și copii și faptul că nu se fumează, doar că e puțin aglomerat, mai ales seara în weekend.

Dacă ar fi să menţionez ceva ce nu mi-a plăcut, ar fi vorba de muzică. Bubuia un TV, undeva în spatele meu, şi nu-mi prea place să mănânc pe muzică de club (dar poate e doar părerea mea). Ar fi mers mai bine ceva mai lent, poate ceva clasic, ştiu eu?

BlogMeet #73 la Il Forno Pub&Grill
BlogMeet #73 la Il Forno Pub&Grill

Întâlniri în Craiova, Il Forno Pub&Grill

Mă bucur că au loc din ce în ce mai multe întâlniri în Craiova și că tot mai mulți craioveni participă la acestea. Și uite așa blogosfera craioveană a început să se miște, și am auzit că vor urma mai multe întâlniri de gen. Câteva poze de la acest eveniment le găsiți aici.

Mai e careva care a mâncat aici? 🙂

 

Related Posts

Lasă un răspuns