Întâlnirea bloggerilor din Craiova la Il Forno Pub&Grill

Întâlnirea bloggerilor din Craiova

Din 2018, am început să caut alți oameni la fel ca mine, cu aceeași pasiune nebună, așa am ajuns să intru în comunitatea bloggerilor din Craiova și să particip la o nouă intâlnire a bloggerilor craioveni.

Întâlnirea bloggerilor cu numărul 74, Mulţumim, Damian pentru organizare, mulţumim Il Forno Pub&Grill, pentru găzduire, şi mulţumim lui Dumnezeu pentru oamenii frumoşi pe care i-a creat! (Blogmeet #74)

Întalnirea bloggerilor
Întalnirea bloggerilor la Il Forno Pub&Grill

Aproape 4 ore, am petrecut alături de oameni calzi, zâmbitori, vorbăreți, oameni care scriu despre fashion, cultură, despre călătorii, mâncare, sau ce se mai întâmplă prin țară sau Craiova.

S-a râs mult, s-a discutat pe teme diverse, dar am ajuns la un consens. Așadar, ne revedem curând. Poate într-o forumulă mai mare și sper eu, făcând un pas mai departe.

Blogger
Blogger

Blogmeet #74 a avut loc la Il Forno Pub&Grill. Atmosfera mișto, brainstorming, idei noi și chestii utile învățate la Digital Parents Talks.

De ce credeam eu până acum, blogosfera din Craiova este puternică și este pe drumul cel bun. Mă bucur enorm că pot să dau și eu o mâna de ajutor și mi-am confirmat de pe acum prezența la urmatorul blogmeet.

Dacă nu ai mai fost niciodata la o întâlnire a bloggerilor din Craiova, nu trebuie să te îngrijorezi, întotdeauna sunt binevenite persoane noi atâta vreme cât au un blog și vor să învete mai multe despre toată treaba asta cu blogging-ul.

Întâlnirea bloggerilor (Blogmeet #74)

Dacă aveţi drum prin Craiova şi vreţi să mâncaţi mult, bun şi ieftin, mergeţi la Il Forno Pub&Grill, mâncarea e foarte bună aici. Pizza este minunată. Este fix un restaurant intalienesc de la mama lui unde se mănâncă foarte bine.

Calamari cu sos chilymaio
Calamari cu sos chilymaio
Burger de vită Angus
Burger de vită Angus
Pork bely cu piure legume și sos brun
Pork bely cu piure legume și sos brun
Brownie cu ciocolată și înghețată de vanilie
Brownie cu ciocolată și înghețată de vanilie

Atmosfera este drăgută, muzica e bună, nu urlă în boxe ca să nu te înțelegi cu cel de lângă tine, iar personalul este funny. Dacă ajungi la ei, să ne scrii și nouă să ne spui cum a fost.

Întâlnirea bloggerilor din Craiova, Blogmeet #74
Întâlnirea bloggerilor din Craiova, Blogmeet #74

Daca v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Să ne citim cu bine!

Related Posts

Lasă un răspuns