Digital Parents Talks – Ramada Plaza Craiova

Digital Parents Talks Craiova

Programul mi-l fac eu, iar cine a lucrat cu mine vreodată în proiecte știe că nu sunt un șef comod. Îmi fac singur calendarul, îl tai, îl ajustez, agenda mea e colorată și vie.

Pentru că la evenimente nu merg doar să mă plimb, ci merg să învăț ceva nou, să mă conectez la branduri sau la proiecte, sau la informație … Digital Parents Talks. Cine n-ar vrea să lucreze de oriunde dorește, oricând dorește și să fie capabil să se întrețină pe sine astfel?

Digital Parents Talks
Digital Parents Talks

Prima parte a evenimentului a fost despre oameni din social media şi despre experienţele lor profesionale, aspiraţiile şi poveştile lor de viaţă.

Ana Nicolescu a transmis un mesaj pe care l-am primit cu multă deschidere şi l-am împărtăşit întru totul. Ea a transmis un mesaj foarte puternic.

Sesiunea de blogging a fost foarte elegant moderată de către Lavinia Pavel. S-au pus întrebări pertinente şi s-au livrat răspunsuri foarte utile.

Digital Parents Talks

Să-ți faci un blog nu e greu. Nu te costă mulți bani, însa te costă timp. Și dacă vrei să-ți creezi un blog îti spun din capul locului că merită, merită cu varf și îndesat.

Despre blog
Despre blog

Crearea unui blog este o idee de afacere profitabilă, care poate fi începută de acasă, necesitând doar un calculator și o conexiune la net.

Blogurile, în general sunt făcute pe platforma WordPress. Însa nu doar blogurile, ci și site-urile de prezentare.

BCR a susținut un curs de educație financiară, Școala de Bani

Tot sâmbătă, în partea a doua am aflat cum se construiește un buget lunar, de ce este important să am o strategie financiară atât pe partea de business cât și acasă.

Cursul a fost gratuit și s-a ținut la Ramada Plaza Craiova unde am aflat care sunt prioritățile financiare și am stabilit obiectivele pentru viitor.

pași pentru un plan financiar de succes
pași pentru un plan financiar de succes

Am parcurs niște pași pentru un plan financiar de succes și avem așa: veniturile, cheltuilelile, analiza fluxului de lichidității fie lunar sau anual.

Important este că nu contează cât câștigi și cât cheltui. Cât de folositor este să ai pe cineva cu care să construiești bugetul. Am nevoie de răbdare și de timp!

Mulțumim, Lidl Romania și BCR, pentru susținerea școlii de blogging!  Digital Parents Talks este un concept Parenting PR menit să aducă informație, educare și valoare în nișa de bloggeri părinți … și nu numai.

Digital Parents Talks Craiova
Digital Parents Talks Craiova

Mulțumim bloggerilor care au fost prezenți la Digital Parents Talks.

Toate pozele de la eveniment le găsiți aici

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile de pe blogul meu, dați LIKE paginii de Facebook sau abonați-vă la Newsletter!

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Adrian Sora

 

Related Posts

3 thoughts on “Digital Parents Talks – Ramada Plaza Craiova

    1. Da, cel mai bun sfat pe care îl pot da oricui, indiferent de vârstă, de câți bani are, de cât de mult timp are, este să învețe chestii noi.

  1. Pingback: Blogmeet #74

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: