BlogMeet #75 la Il Forno Pub&Grill

Il Forno Pub&Grill

Am început să merg pe jos, câte trei kilometri pe zi. Indiferent că plouă sau e soare. 🙂

Încerc să merg într-un ritm mai alert, așa ca la marș, și am observat că îmi este tare bine după. Pe lângă sport, îmi limpezesc și mintea fie la Turneul european „Economie la energie sau Il Forno Pub&Grill unde am avut BlogMeet cu numărul 75 și am mâncat pizza.

Economie la energie
Economie la energie

Am considerat mișcarea ca fiind o condiție obligatorie pentru a te menține sănătos și viguros. Așa că, pentru cei care nu au timp să meargă la sală sau într-un alt cadru organizat, ori care nu sunt fani alergare, mersul pe jos este o alternativă minunată!

30 de minute de mers zilnic pe jos într-un ritm mai alert îți pot îmbunatăți sănătatea, condiția fizică și starea de bine. Ca să enumăr doar câteva dintre beneficiile fizice, mersul pe jos scade riscul apariției bolilor de inimă, bolilor cronice sau cancerului de colon, îmbunatățește presiunea arterială, concentrarea și atenția, îți lucrează mușchii brațelor și ai umerilor, tonifiază picioarele, îți menține greutatea și tot așa.

De ce Pizza ? Noi aicea sărbătorim …

Una din marile plăceri ale vieții mele este mâncarea. Deși am fost certat cu ea o bună perioadă de timp – mai bine de un an – și mâncam doar pentru a trăi, iată că am redescoperit această bucurie. Trăiesc din nou pentru a mânca. Evident, bucuria este și mai mare pentru că m-am apucat și de mișcare, pentru că m-am setat pe acest aspect.

Il Forno Pub&Grill
Il Forno Pub&Grill

Și chiar dacă aparent ar fi complicat să iei masa într-un grup de 17 persoane, nouă ne-a ieșit de minune.

De data asta ne-am luat pizza mare, cu blat subțire, ca să nu mâncăm numai pâine. Pizza bună, blatul subțire și foarte mișto, exact ce căutam. Bun, peste așteptări. Pizza a fost bună, prețurile sunt Ok, poți să comanzi și suc/apă/bere/vin etc. Pizza este un preparat care-mi crește de fiecare dată nivelul de endorfine.

cea mai bună pizza
cea mai bună pizza

Toate bune și frumoase, dar sigur ai deja în cap următoarea afirmație: „pizza îngrașă”! Nu o să te contrazic, însă îți dezvălui câteva secrete pe care ar fi bine să le ții minte. Îți vor permite să te bucuri din plin de acest deliciu, fără să te îngrași.

Cei de la Il Forno Pub&Grill oferă probabil una dintre cele mai bune pizza din Craiova, dar recent au deschis și bucătăria oferind mai multe produse pe grill.

 Il Forno Pub&Grill
Il Forno Pub&Grill

Trebuie să vă mulțumesc …

Eu unu nu mă mai recunosc. Deși viața mea e grea, deși muncesc mult, îi dau Cezarului ce-i al Cezarului: sunt unul dintre oamenii fericiți că fac ceea ce le place. Cumva, prin multă muncă, multe sacrificii și multă îndârjire, am ajuns să fiu un om cu spiritul liber, care și-a extins orizonturile cunoașterii – de sine și a lumii de lânga el – peste ceea ce își putea imagina.

Simt că trebuie să vă mulțumesc. Mă uit în statistici și pe cifre (deși ăsta nu e punctul meu forte) și văd cum oameni și-au pus, cu mânuța lor, mailul propriu în căsuța de abonare ca să primească newsletterele săptămânale și zilnice.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Pentru mai multe informații privind tratamentul medical și pentru programări vă rugăm să ne contactați.

Și acum, întrebarea rămâne deschisă pentru craioveni, dar și pentru cei care au testat pizza locală: care e cea mai bună din oraș? 😀

Susține blogul, dă articolul mai departe!

Related Posts

Lasă un răspuns