Prin soare și ploaie la Turneul european „Economie la energie”

Turneul european „Economie la energie”

Vino să descoperi orașul Craiova! Fii la curent cu ce se întâmplă, zi de zi, în orașul nostru: știri, evenimente, imagini din Craiova și multe altele…

Soare și ploaie ieri la Craiova. Parcă ploaia face totul să renască și să crească. Pentru mine ea e caldă și liniștitoare, e o alinare, un nou început cu un nou răsărit glorios de soare.

Ieri, o ploaie măruntă și mohorâtă a început să cadă din cerul plumburiu. Prea multă ploaie…pentru mine, care așteptam vara cu soare și flori, nu cu băltoci și umbrele.

Poate nu m-am gândit niciodată că o zi ploioasă este momentul perfect pentru fotografii de excepție! Atmosfera încarcată, lipsa luminii naturale și estomparea culorilor în întuneric te pot duce cu gândul la o zi nefastă pentru fotografie. Chiar și așa, mulți fotografi au descoperit frumusețea în zilele ploioase prin fotografiile lor.

Soare și ploaie ieri la Craiova.
Soare și ploaie ieri la Craiova.

Chiar și zilele înnorate și ploioase ne pot aduce o mică bucurie. Văzute prin obiectivul camerei foto, chiar și aceste momente devin mai frumoase. Care este cea mai frumoasă fotografie pe timp de ploaie?

Turneul european „Economie la energie”
Turneul european „Economie la energie”

Soare și ploaie plus păreri

Doar o zi de când vremea s-a schimbat și sunt deja sătul până peste cap să aud lumea cum se plânge de vremea de afară.

Încerc să ignor aceleași replici pe care le aud peste tot de la oameni din jur, la radio, în localuri, în administrații locale, pe străzi, etc. “Ce vreme nașpa!”, “N-am chef de nimic!” “Nu mai suport vremea asta!” “Nu cred! Iar plouă!” “Să vină vara!” etc, etc! Pe mine mă amuză oamenii ăștia și încerc să le schimb starea cât pot.

Indiferent de vremea de afară, hai să ne bucurăm de viață și să scoatem tot ce putem de la ziua de azi!  Bea un ceai sau o cafea și bucură-te de fiecare zi!

Bea o cafea
Bea o cafea

Zâmbește când sunt nori, zâmbește când plouă, zâmbește că exiști. Bucură-te de fiecare clipă ca și când ar fi ultima, nu mai aștepta o altă zi, o ocazie mai bună, o zi mai călduroasă, soarele.

Așadar, nu te mai văita, nu îi mai zăpăci și pe cei din jurul tău cu această problemă inexistentă. Soluții există. Deja știi cum să rezolvi situația așa că îți mai urez doar să ai soare în suflet!

Distribuie acest articol pe facebook,  alt articol publicat

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de FacebookDacă ți-a plăcut acest articol aș aprecia să dai un like iar dacă consideri că informația e relevantă și pentru prietenii tăi să dai și un share!
Aștept cu interes comentariile tale.
O zi excelentă îți doresc!

Related Posts

1 thought on “Prin soare și ploaie la Turneul european „Economie la energie”

Lasă un răspuns