7 ani de blogosferă

7 ani de blogosferă

7 ani este așadar o aniversare frumoasă!

7 ani de blogosferă – Sunt 7 ani în care s-a scris, s-a muncit, s-a greșit dar s-a și construit! S-a educat o piață și s-au cernut lucruri dar mai ales s-a modelat comunicarea. Acesta este, după părerea mea, o mare schimbare pe care a adus-o blogosfera. Le-a impus oamenilor de comunicare din agenții și companii să comunice mai firesc. Să renunțe pe cât de mult se poate la limbajul de lemn. Și deși mai sunt multe, foarte multe de făcut și schimbat, nu pot decât să doresc blogosferei din Craiova o viață cât mai lungă!

7 ani
7 ani

7 ani de blogosferă

Activitatea de blogger pentru mine, a început din pură pasiune, atunci când nu știam câte persoane mă urmăresc, ce este acela SEO și care este cea mai bună oră pentru publicarea unui articol. Atunci știam doar că vreau să scriu și să împart păreri și sfaturi cu alte persoane ca și mine, pasionate de sănătate.

Pe parcurs, blogul a devenit un part time job și îmi ocupă puțin timp. Este adevărat că a crescut foarte mult în cei 2 ani de activitate, iar proiectele devin din ce în ce mai mari și mai frumoase. Mereu am fost o persoană creativă și îmi face plăcere să mă pot exprima pe blog și în cadrul proiectelor speciale.

Oxygen Bistro.
Oxygen Bistro.


Am fost împreună cu bloggeri craioveni la Restaurant Oxygen Bistro și am comandat fiecare ce ne-a atras din meniu. Măi, localul este superb, pe sufletul meu așa, când îmi făceam veacul cu studenții de la Kineto. Mare, spațios, o atmosferă caldă și primitoare, cu personal super amabil. M-am simțit cumva ca la mine acasă, ca pe teritoriul meu.
Localul Oxygen Bistro e și aproape de mine, în centru.

Aceste întâlniri sunt organizate de Asociația Bloggerilor Olteni.

Sponsori ai evenimentului, Domeniile Sâmburești. De la Sâmburești am degustat Sauvignon Blanc, Chardonnay, Roze, Merlot și Cabernet Sauvignon, ne-am rehidratat cu Aqua Carpatica.

bloggeri,
bloggeri,

Vinurile de la Sâmburești sunt renumite încă din timpuri stravechi, fiind pomenite prima oara la 1597, în timpul domniei lui Mihai Viteazul. Perioada modernă a vinului de Sâmburești a început în anul 1906, când Vintila Bratianu a defisat toate podgoriile ce aparțineau Bratienilor de la 1800, și le-a înlocuit numai cu soiuri nobile frantuzești. Rezultatele nu au întarziat să apară și în 1926, vinul de Sâmburești a castigat Medalia de aur la Expoziția universala de la Paris. De atunci, zestrea de medalii a Domeniilor Sâmburești s-a marit considerabil.

7 ani de blogosferă
7 ani de blogosferă

Citește și: Bloggerii din Craiova sărbătoresc șapte ani de blogosferă

Citește și Domeniile Sâmburești

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Related Posts

1 thought on “7 ani de blogosferă

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: