Talpa piciorului și organele interne

Talpa piciorului și organele interne

  Talpa piciorului și organele interne:   Masajul pe talpa piciorului este la mare căutare. Acesta este foarte util deoarece poate indica, prin depistarea punctelor inflamate, care sunt organele care suferă de anumite afecţiuni. Specialistul consideră că talpa piciorului este precum o oglindă a trupului.

În talpă sunt toate organele noastre. Reflexoterapia este efectuată în principal la baza piciorului. Acolo se găsesc așa-numitele puncte reflexogene, care corespund cu toate organele noastre. Prin acțiunea exercitată asupra acestor puncte, activăm toate organele din corp. Talpa nu ne arată, nu spune, noi putem să simţim, mai exact terapeutul face asta. Punctele reflexogene aflate în palmă sau la ureche sunt de asemenea utile în tratarea unor afecțiuni                                                             .

Relația dintre talpa piciorului și organele interne a fost descoperită încă din vechime. Masajul regulat la picioare ajută la întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației sanguine, extinderea longevității și păstrarea tinereții organismului. De-a lungul timpului cunoștințele despre acest masaj s-au uitat, dar eficacitatea lui a rămas neschimbată. Desigur, în vremurile noastre toți vor să fie frumoși și sănătoși, fără prea multe cheltuieli financiare și cu un efort minim depus. Cu toate acestea, acest lucru este real! Iar una dintre metodele rapide și eficiente este masajul la picioare!

Cum funcționează acesta?

Piciorul uman este aproape complet acoperit de puncte sensibile active care, fiind stimulate cu degetele, cu nisip sau cu pietricele, intensifică activitatea tuturor organelor interne. Este suficient doar 10 minute de masaj pe zi ca să fie stimulată o activitate mai bună a sistemelor din corp.

La ce ajută masajul picioarelor?

– îmbunătățește circulația sângelui;
– elimină țesutul gras subcutanat și grăsimea;
– crește metabolismul;
– stimulează procesul de digestie;
– se luptă cu excesul de greutate;
– tonifică pielea;
– alungă oboseala;
– vă scapă de constipație, hemoroizi și incontinență.

Masajul picioarelor este necesar mai ales pentru persoanele în vârstă pentru a menține sănătatea și pentru tratarea anumitor boli.
Imaginea de mai sus arată care părți ale piciorului ar trebui să fie masate pentru vindecarea anumitor organe. Faceți masaj în fiecare seară înainte de a merge la somn 10-15 minute, iar rezultatul nu se va lăsa așteptat, și deja într-o săptămână vă veți simți mult mai bine. Spune prietenilor tăi cum să economisească pe medicamente și să-și mențină sănătatea, și veți avea șansa să ajungeți împreună până la 100 de ani!

Avantajele reflexoterapiei:

 • Poate fi aplicată la orice categorie de vârstă
 • Poate fi aplicată profilactic, bolilor cronice şi acute, dar şi bolilor nemanifestate.
 • Nu are contraindicaţii majore
 • Este un tratament netoxic și non-invaziv.
 • Se lucrează pe cauză și nu doar pe simptome.
 • Se poate face în paralel cu alte tratamente naturiste sau alopate.
 • Nu se întrerupe tratamentul medicamentos.

AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

La AsKineto Craiova, evaluarea și stabilirea planului terapeutic este gratuită!

Poți și tu să îți masezi mâinile și picioarele acasă. Îți recomand unguentele BIO de oferite de binecuvantareaplantelor.ro.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă like paginii noastre de Facebook  și abonează-te la newsetter și o să găsești mai multe informații, despre serviciile și noutățile Centrului nostru .

 Talpa piciorului și organele interne     Sursa: https://howandwhy.ro
Talpa piciorului și organele interne Sursa: https://howandwhy.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: