Remediile naturale sunt o alternativă

Remedii pentru durerile lombare

Remedii pentru durerile lombare – cu siguranță că ești de acord că atâta vreme cât există o variantă de a te trata în mod natural, cel mai bine este să alegi acea variantă cel puțin într-o prima fază pentru a vedea ce randamente dă tratamentul. Adesea pastilele sau tratamentul medicamentos în general, ajută în anumite probleme însă generează sau amplifică altele.

Este de preferat să eviți medicamentele dacă situația nu o cere neaparăt. Cu cât mai naturale lucrurile din viață ta, cu atât mai sănătos și în largul tău te vei simți. Pentru cei mai mulți dintre noi, nu există un remediu clar pentru durerile lombare.

Adesea trebuie să încerci diverse remedii pentru a afla ce functionează mai bine pentru tine. Abordările din medicina traditională se concentrează adesea pe problema anatomică ce generează durerea de spate, însă pentru mulți oameni, o abordare mai amplă a situației ar putea face ca durerea să dispară mai rapid și pentru mai mult timp.

Remedii pentru durerile lombare
Remedii pentru durerile lombare

Iubește-te, orice ar fi

Nu trebuie să îi aștepți pe ceilalți să te aprecieze sau valideze. Durerea nu este deloc ceva ce îți dorești, însă nici nu poți baga capul în pământ fară a mai ieși de acolo, doar pentru ca treci prin asta. Viața merită și trebuie traită, astfel că trebuie să lupți pentru a fi cea mai bună cu putință. Da, poate că ție ți s-a întâmplat așa, poate că altora li s-a întâmplat mult mai rău. Fiecare dintre noi este propriul arbitru și știe ceea ce își dorește.

Durerea nu trebuie să te definească ca om, ci să îți aducă aminte de efemeritatea lucrurilor și de faptul că trebuie să trăiești la maximum fiecare clipă, renuntând la a mai proiecta scenarii și lucruri.

Încearcă lucruri care te fac fericit

Durerea poate avea un rol semnificativ în viața ta, afectându-ți relațiile, situația economică și abilitatea de a face lucrurile la timp la lucru și acasă. De asemenea te poate determina să te odihnești ineficient, schimbându-ți starea de spirit. Te priveaza cu siguranță de anumite activitați, însă trebuie să gasești puterea de a te bucura de ceea ce îți place și poți să faci, fie ca este vorba despre o plimbare ușoara, o partidă de tenis, etc.

Pune-ți creierul la lucru

Specialiștii în durere au înteles de acum multă vreme că durerea nu este absolută. Ea este mai complicată decât doar o senzație. Felul în care creierul interpretează și procesează semnalele de durere joacă un rol important în felul în care este percepută durerea. Partea bună este că poți dezvolta abilități așa încât creierul tău să reducă sau să ignore simptomele de durere.

Odihnește-te bine

A dormi mult nu înseamnă neaparat a te odihni suficient. Durerea este o cauza des întalnită pentru insomnie. Aproximativ doua treimi din populația cu durere cronică de spate suferă de această problemă. Paradoxal, un somn neadecvat poate face ca durerea să se înrăutățească. Acest ciclu vicios face ca durerea să fie dificil de tratat, astfel că soluția ar fi să îți tratezi problemele de somn.

Eliberează mai multe endorfine

Endorfinele sunt hormoni pe care organismal tău îi conține. Cei mai mulți oameni nu știu că acestea pot fi la fel de puternice că orice pastilă împotriva durerilor. Atunci când endorfinele sunt eliberate de către organism, acestea te ajută să blochezi senzația de durere. Endorfinele ajută la combaterea anxietății, a stresului și a depresiei, toate fiind asociate cu durerea cronică de spate, înrautățind-o.

Citește și:

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor. Sursa foto: 123rf.com

Remedii pentru durerile lombare
Remedii pentru durerile lombare

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: