Află ce spune poziția despre personalitatea ta

Poziția în care stai

Poziția în care stai – Din moment ce gesturile pe care le facem sunt inconștiente, pozițiile pe care le adoptăm în anumite situații ne trădează personalitatea.

Psihologii specializați în descifrarea limbajului trupului spun că felul în care o persoană stă așezată pe scaun dezvăluie multe despre personalitatea și intențiile acesteia.

Poziția în care stai :

Poziția A

Genunchii lipiți, tălpile în părți

Oamenii ce adoptă această poziție suferă de cele mai multe ori de “lipsă de curaj” și nu pot “lua taurul de coarne”.

Ei cred că problemele se pot rezolva de la sine. Acest principiu ar putea funcționa după părerea lor, dar de obicei nu se întamplă acest lucru.

Rezolvarea problemelor este o abilitate, dar acești oameni nu o au.

Atunci că eșueaza au de obicei să puna în “cârca” altei persoane eșecul lor.

Cel mai bun lucru care se poate spune despre aceste persoane este acela că sunt foarte interesate de activitatea care o desfășoară și sunt persoane comunicative.

Ele pot fi de asemenea, creative, fermecatoare și un pic copilăroase. Limba lor este mult mai rapidă decât creierul.

Poziția B

Picior peste picior

Acești oameni sunt visători, creativi și au o imaginatie extraordinară.

Prietenii îi descriu ca fiind suflete artistice cu idei unice. Se bucură de aventurii, iar activitatea lor preferată este calatoria.

Sunt persoane dinamice și nu le este frică de provocari, deoarece este singura cale prin cate își pot trăi viața la maxim . Sunt persoane care nu se atașeaza foarte ușor de un obiect sau o altă persoana.

Chiar dacă pentru cei din jur părem atractive, este mult mai important să ştim că poziţia picioarelor înrucişate ne afectează corpurile şi ne creează probleme de circulaţie.

Poziția C

Talpile la un loc, genunghii în părți

Ei stiu ce înseamnă confortul și sunt gata să petreacă ore în sir alegând un parfum sau o crema pentru ten. Au o relație foarte specifica cu obiectele de vestimentatie, pentru că sunt foarte capriciosi.

Deseori ei sunt inconjurați de “haos”, însă aceasta dezordine a lor poate fi observată o logica:ei cu ochii închisi vor putea găsi un lucru în locuință.

Problema acestor oameni constă în faptul că ei nu se pot concentra pe un singur lucru și pot fi foarte ușor de distras.

Poziția D

Picioarele împreunate

Acești oameni sunt foarte punctuali și inteligenti. Sunt de asemenea, persoane foarte directe atunci când cineva se cam întrece cu gluma.

Lumea pentru ei este un mediu foarte dusmănos și sunt gata să lupte cu oricine. Orice observatie la adresa lor va fi calificată drept atac la persoana, după care va urma un contra-atac fulgeros.

Poziția E

Picioarele împreunate, lăsate într-o parte

Acești oameni cred că lucrurile trebuie făcute toate la timpul lor, așa că ei nu se grăbesc atunci când au de luat o decizie. Sunt foarte hotarâți atunci când trebuie să își îndeplinească obiectivele.

Ambiția îi caracterizează cel mai bine și nu se vor opri de la nimic pentru a atinge succesul.

Sunt persoane care acordă timp aspectului fizic, considerând că acesta este foarte important. În adâncul sufletului, acesti oameni nu sunt chiar atat de încrezuți în sine, de aceea orice critică la adresa lor o consideră dușmanoasă.

Sursa:healthfitpoint.com

Citește și:

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Pentru mai multe informații privind tratamentul medical și pentru programări vă rugăm să ne contactați.

poziția în care stai
poziția în care stai
Poziția în care stai
Poziția în care stai

Related Posts

Lasă un răspuns