Alimente cu puternic impact

Alimente care curăță intestinele

Alimente cu puternic impact asupra problemelor digestive

Alimente care curăță intestinele – astăzi vă prezentăm 3 alimente cu un puternic impact asupra tulburărilor intestinale, care curăță intestinele și ameliorează simptomele neplăcute. Asgiurați-vă că le consumați cât mai des, nu doar atunci când aveți neplăceri la nivelul aparatului digestiv. Foarte multe persoane se confruntă cu probleme digestive, mai mici sau mai mari.

Alimente care curăță intestinele

👌 1. Aloe Ferox. Probabil că știți deja despre multiplele beneficii ale plantei de aloe. Este un antibiotic natural, cu puternic efect antimicrobian și antibacterian, ajută la refacerea rănilor deschise, a ulcerelor, a arsurilor și combate cu succes infecțiile. Aloe ferox are efect anti-inflamator, ajutând foarte mult mucoasa intestinală să își recâstige echilibrul. Inflamațiile de la nivelul mucoasei intestinale sunt de cele mai multe ori cauza problemelor digestive. A fost utilizată în tratarea unei game largi de afecțiuni legate de intestine, printre care: ulcere, Sindromul intestinului iritabil, boala lui Crohn, colite, parazitoze, etc.

👌 2. Ceaiul din semințe de in. Acesta este excelent pentru vindecarea colonului, mai ales pentru persoanele care suferă de sindromul colonului permeabil sau iritabil. Este o sursă excelentă de acizi grasi omega-3, fibre solubile și lignani, care crează un efect antiinflamator și lubrifiant, esentiale pentru redobândirea unei sănătăți digestive corespunzatoare.

Acest ceai elimină problemele asociate cu consumul de seminte de in întregi (care nu se digeră corect) și este mai ușor de digerat decât atunci când semințele sunt consumate în mâncare. Pentru pregatirea ceaiului se toarnă o cană de apă fiartă peste o lingură de semințe de in. Se lasă peste noapte la temperatura camerei. A doua zi se strecoară și se bea lichidul.

👌 3. Varza roșie. S-ar putea să vă surprindă, însă varza roșie este un remediu naturist eficient împotriva problemelor de digestie. Acest lucru se datorează conținutului bogat în glutamina, o parte importantă a sistemului digestiv care contribuie la prevenirea și refacerea intestinului permeabil. Varza roșie se poate consuma cu succes în salate, însă se poate și fermenta adaugând oțet din cidru de mere pentru a crea enzime și bacterii benefice din abundență.

Alimente care curăță intestinele
Alimente care curăță intestinele

Citește și:

Alimente care curăță intestinele
Alimente care curăță intestinele

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor. photos.google.com, Foto 123rf.com

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: