Alcalinizează-ți corpul !

Raportul Alcalin

        Alcalinizează-ți corpul și luptă împotriva bolilor în acest mod

Alcalinizează-ți corpul !  Echilibrul în viață este esențial, iar acest lucru este valabil și în ceea ce privește alimentația pe care o aveți și nivelul pH-ului din organism. Și anume, pentru a menține sănătatea și a preveni numeroase afecțiuni, organismul trebuie să aibă niveluri de pH echilibrate. După consumul de alimente care formează acizi, organismul eliberează minerale cu conținut ridicat de alcali, cum ar fi magneziu, calciu și fosfor, în încercarea de a echilibra nivelul pH-ului sângelui.

Prin urmare, dacă alimentația noastră este săracă în aceste alimente importante, care formează alcali, organismul va trebui să folosească mineralele din organele, dinții și oasele noastre și, astfel, va duce la epuizare și la un sistem imunitar slăbit, făcându-ne mai susceptibili la boli.

Alimentele care formează acizi sunt carnea, peștele, majoritatea cerealelor, fast-food-urile, fasolea, produsele lactate și alimentele procesate. Prin urmare, o alimentație echilibrată când vine vorba de pH constă în 20-40% alimente care formează acid și 60-80% alimente care formează alcali.

Mai jos vă dezvăluim unele dintre cele mai bune alimente care formează alcali și ar trebui să luați în considerare includerea lor în alimentația zilnică pentru a vă întări sistemul imunitar și a evita numeroase probleme de sănătate.

      Banane coapte

Banane coapte
Harry Wedzinga/Getty Images

Consumul de banane necoapte poate duce la aciditate în stomac, constipație și o absorbție slabă a nutrienților. Pe de altă parte însă, bananele coapte cu pete maronii vor oferi numeroase minerale, vitamine și vor alcaliniza organismul.

      Sparanghel

Sparanghel
Sparanghel

Fiind unul dintre cele mai puternice alimente care formează alcaline, cu un pH de 8,5, sparanghelul este, de asemenea, încărcat cu minerale, vitamine, apă, fibre și antioxidanți.

      Avocado

Avocado
Avocado

În ciuda gustului său delicios, nivelul lor de pH este de 8,0, astfel încât neutralizează eficient alimentele acide. Acestea pot fi adăugate în salată, guacamole, sandvișuri și multe altele!

       Broccoli

Broccoli
Broccoli

Este un aliment foarte alcalinizant, bogat în nutrienți importanți și fibre, menține alcalinitatea corpului și vă va face să vă simțiți sătul mai mult timp.

      Usturoi

Usturoiul
Usturoiul

Condimentează-ți mâncarea și neutralizează alimentele acide, cum ar fi ouăle, brânza, carnea și peștele. În acest fel, vei consuma și numeroși nutrienți și fibre.

       Migdale

Migdale
Migdale

Migdalele și laptele de migdale sunt, de asemenea, unul dintre cele mai bune alimente alcaline și vor îmbunătăți funcția creierului, vor ajuta digestia, vor reduce nivelul de colesterol și vor susține un echilibru sănătos în organism.

        Lămâi

Lămâi
Lămâi

Chiar dacă lămâile au un gust acid, sunt fructe alcalinizante puternice. Puteți stoarce puțin suc de lămâie sau puteți adăuga câteva felii în sticla de apă și o puteți bea toată ziua.

         Pepene roșu – Lubeniţa

Pepene
Pepene roșu- Lubeniţa

Cu un pH de 9,0, pepenele verde se află și el pe această listă. Este plin cu minerale, vitamine și apă, care susțin echilibrul electroliților. Mai mult, pepenii verzi sunt bogați în fibre, deci sunt grozavi pentru detoxifierea organismului.

         Papaya organic

Papaya organic
Papaya organic

Papaya te ajută să ai o digestie sănătoasă și este bogat în minerale, apă, vitamine și fibre, astfel încât îmbunătățește sănătatea generală. Este, de asemenea, un aliment puternic alcalin.

         Piper roșu

Piper roșu
Piper roșu

Pe lângă numeroasele sale beneficii pentru sănătate, este un ingredient puternic alcalin, cu un pH de 8,5. Mai mult, scade tensiunea arterială, detoxifică organismul, îmbunătățește funcția creierului și stimulează circulația.

 Alcalinizeaza-te corpul
Alcalinizeaza-te corpul
 Alcalinizează-ți corpul !           Raportul Alcalin
Alcalinizează-ți corpul ! Raportul Alcalin

          Citește și:  Topul celor mai alcaline alimente

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: