Ai nevoie de o curățare a rinichilor

Ai nevoie de o curățare a rinichilor

Ai nevoie de o curățare a rinichilor pentru a scăpa de pietre, oboseală, balonare, afecțiuni ale pielii și dezechilibre hormonale. Iată cum să elimini toxinele din rinichi

Ai nevoie de o curățare a rinichilor:    Rinichii sunt cele mai importante organe de detoxifiere din organism, iar rolul lor este de a elimina deșeurile din organism prin urină.

Îngrijirea adecvată a rinichilor este o parte vitală a menținerii sănătății generale. Puteți afecta grav rinichii, ficatul și alte organe, dacă nu aveți o alimentație echilibrată, dacă nu beți apă curată și dacă nu vă curățați corpul de toxinele care se acumulează.

O curățare a rinichilor este un proces simplu care nu implică un număr mare de instrumente sau ingrediente, iar una dintre cele mai ușoare moduri de a-i curăța este să bei multă apă purificată, care va oferi o spălare eficientă.

Curățarea rinichilor îmbunătățește funcția acestor organe și, astfel, previne infecțiile renale și alte probleme de sănătate.

Va elimina toate toxinele și deșeurile din organism și va trata:

1. Balonarea

Balonarea poate fi, de asemenea, un rezultat al acumulării toxinelor și deșeurilor în organism, așa că o curățare a rinichilor o va trata.

2. Oboseala

Dacă funcția rinichilor este afectată, te simți obosit, deoarece organismul se confruntă cu dificultăți în procesarea anumitor alimente.

3. Infecțiile renale

Deșeurile și acumularea de toxice în rinichi pot provoca infecții, iar o curățare a rinichilor vă va ajuta să le eliminați.

4. Problemele vezicii urinare

Problemele vezicii urinare sunt adesea cauzate de toxinele și deșeurile din rinichi.

5. Pietrele la rinichi

Pietrele la rinichi sunt de obicei rezultatul acumulării de grăsimi, dar dacă le curățați, veți reduce riscul de a dezvolta pietre la rinichi dureroase.

6. Afecțiunile pielii

Când rinichii nu pot filtra toxinele din organism, de multe ori apar acneea, eczemele și erupțiile cutanate.

7. Dezechilibrele hormonale

Funcția afectată a rinichilor crește riscul dezechilibrelor hormonale.

În cele mai multe cazuri, curățarea rinichilor durează aproximativ 5 zile. Puteți alege să efectuați un post cu suc vegan timp de 5 zile sau să urmați o dietă cu fructe și legume crude în zilele 1 și 5 și să postiți cu sucuri în zilele 2, 3 și 4 ale curățării.

Puteți alege sucurile pe care le veți bea în timp ce efectuați o curățare a rinichilor, iar următoarele rețete sunt deosebit de benefice, deoarece curăță eficient rinichii:

1. Curățarea rinichilor cu ardei Cayenne si Citrice

½ lime
1 lămâie
Un praf de ardei cayenne
1 lingură de miere naturală
o cană mare de apă

Se toarnă lime și lămâia într-un pahar, se amestecă cu apă și se îndulcește cu miere. Adaugă puțin piper cayenne și bea acest suc înainte de a-ți începe ziua.

2. Eliminarea toxinelor cu pepene roșu

½ pepene roșu
1 lime (decojită)
Amintiți-vă să stoarceți întotdeauna și coaja de pepene, deoarece descompune calcificarea pietrelor la rinichi. Tăiați pepenele verde în bucăți și stoarceți-l împreună cu lime.

3. Detoxifierea rinichilor cu ridiche

8 frunze de țelină
1 lămâie
1 cm rădăcină de ghimbir
6-8 ridichi
½ căpățână de varză roșie
Spălați ingredientele înainte de utilizare și puneți-le în storcator. Stoarceți-le și serviți sucul.

4. Suc simplu de morcovi și castraveți

1 castravete mare
8 morcovi
2 mere verzi
½ lămâie
Spălați ingredientele, stoarceți-le și beți acest suc în loc de o masă în timpul zilei.

În plus, există și alimente pe care ar trebui să le consumați pentru a vă curăța rinichii și a elimina orice deșeuri și toxine din organism, cum ar fi:

1. Suc de lămâie

Acest suc previne formarea pietrelor la rinichi și detoxifiază rinichii.

2. Pepene roșu

Pepenele roșu este un diuretic natural puternic, iar coaja sa descompune pietrele de la rinichi.

3. Țelină

Țelină este bogată în nutrienți, dintre care mulți curăță rinichii și le stimulează funcția.

4. Sparanghel

Sparanghelul are proprietăți diuretice și alcaline puternice care previn și dizolvă pietrele la rinichi și descompun cristalele de acid oxalic.

5. Ierburi și condimente

Ierburile și condimentele pot fi de mare ajutor atunci când încercați să vă curățați rinichii. Turmericul și ghimbirul sunt printre cele mai puternice, deoarece sunt bogate în antioxidanți care îmbunătățesc funcția rinichilor, luptă împotriva inflamației și previn infecțiile.

Dr. Marchione sugerează câteva opțiuni de curățare a rinichilor pe care oamenii le pot lua în considerare în funcție de gustul lor personal:

Bea mai multă apă, opt sau mai multe pahare de apă zilnic
Bea trei litri de suc de mere zilnic
Încercați curățarea pe bază de plante folosind ceai de plante
Bea zilnic apă cu suc de lămâie

Mănâncă pepene roșu
Mănâncă alimente mai puțin rafinate și alimente bogate în sodiu
Încercați rețetele de sucuri pe care vi le-am sugerat mai sus și consumați aceste alimente și veți detoxifia semnificativ rinichii și le veți ușura munca. ( Sursa: STIAI.NET)

Citește și:

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Ai nevoie de o curățare a rinichilor
Ai nevoie de o curățare a rinichilor

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: