9 Alimente care elimină toate metalele grele din organism

9 Alimente care elimină toate metalele grele din organism

 Alimente care elimină toate metalele grele din organism

9 Alimente care elimină toate metalele grele din organism: Metalele grele și substanțele nocive se pot acumula în corpul nostru, ceea ce ne poate afecta negativ sănătatea. Unele alimente ne ajută să purificăm organismul, favorizând eliminarea acestor metale grele.

Alimentația este, de asemenea, cauza acumulării de metale grele, la fel ca și utilizarea produselor cosmetice care conțin parafine și derivați din petrol. Unele dintre aceste elemente nu sunt ușor eliminate de corpul nostru, rămânând în interiorul acestuia mult timp și provocând efecte nocive.

Turmericul:

Turmericul urifică sângele și elimină toxinele și metalele grele din corpul nostru. Combinarea turmericului cu piper negru este o modalitate excelentă de a te purifica mai eficient. Adaugă-l în feluri de mâncare: îmbunătățește digestia.

Usturoiul:

Bogat în sulf, are capacitatea de a elimina toxinele din organismul nostru. Sulful face unele metale grele, cum ar fi plumbul și cadmiul, solubile în apă. Usturoiul contine si seleniu bioactiv, care ne protejează de mercur.

Lămâie:

 

 

Bogată în proprietăți benefice, acest fruct citric întărește sistemul imunitar. Se toarnă puțin suc de lămâie într-un pahar cu apă la temperatura camerei și se bea dimineața.

Coriandru:

Excelent împotriva cadmiului, plumbului și aluminiului, este foarte util pentru eliminarea excesului de mercur.

Semințe de in:

Bogate în omega 3, foarte utile pentru eliberarea organismului de metalele grele. Includeți-le în smoothie-urile dvs.

Nuci:

Conțin acizi grași esențiali pentru a favoriza formarea de omega 3. Mănâncă o mână de nuci pe zi pentru a purifica organismul.

Legume organice:

Dacă nu conțin pesticide și îngrășăminte chimice, legumele sunt excelente pentru detoxifierea organismului, oferind organismului nostru vitamine și antioxidanți excelenți pentru ficat.

Ghimbir:

Ghimbirul este excelent pentru a facilita digestia și pentru a purifica sângele.

Algele marine:

 

Conțin algină, o substanță capabilă să absoarbă toxinele prezente în intestin, transportându-le afară din organism. În plus, sunt bogate în antioxidanți care întăresc tractul digestiv. ( Sursa: STIAI.NET )

Citește șiDieta de slăbit sau Dieta în 10 pași

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

9 Alimente care elimină toate metalele grele din organism
9 Alimente care elimină toate metalele grele din organism

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: