Mănuși elegante de la Trendhim 🧤

manusi

Zilele sunt mai scurte, nopțile mai reci – vrem, nu vrem, iarna ne bate la ușă!

Mănuși  🧤  –    Pericole la care mânile pot fi expuse din cauza frigului: degerături, mâini diforme, umflate, cu vârfurile degetelor înnegrite…

Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta să alegi mănușile adecvate pentru iarnă:

  • Menține-ți mâinile uscate pentru a păstra căldura – Mănușile ude pot avea consecințe neplăcute pentru sănătate. Soluția? Alege o pereche de mănuși de iarnă care oferă un nivel bun de rezistență la umezeală. Îți recomand mănușile de piele căptușite cu material călduros de la Trendhim.

Unul dintre cele mai importante accesorii ale sezonului rece, fără îndoială, sunt mănușile

Răsfață-ți mâinile în sezonul de iarnă cu o pereche de mănuși Design clasic… și nu orice mănuși, ci unele din piele moale de oaie, care pe lângă faptul că îți vor conferi un look drăguț, te vor proteja și de gerul de afară.

Hai să aflăm, așadar, care sunt cele mai importante trenduri în materie de mănuși bărbătești, astfel încât atunci când mergi la cumpărături să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Și iarna trebuie să fii în pas cu moda!

Iarna este din ce în ce mai aproape și eu nu aveam încă mănuși. Ce mănuși îmi vor încălzi mai bine mâinile? 🧤.

Nu ştiu dacă v-am mai zis, dar Trendhim a fost întotdeauna între brandurile mele preferate. Cravate bune, din material foarte plăcut la atingere, batiste fine, eșarfe frumoase, fulare și mănuși; mereu am găsit ceva interesant să pun în coșul de cumpăraturi! Săptămâna aceasta am comandat online o pereche de mănuşi din piele de foarte bună calitate.🧤 Elegante, călduroase, și rezistente, aceste mănuși asigură confortul mâinilor și le protejează de frigul iernii, interiorul fiind bine căptușit. Sunt confecționate din piele moale de oaie.

Mănuși de piele – nu cred că te va surprinde această alegere, având în vedere că mănușile de piele sunt mereu în trend!

Mănușile din piele de oaie, deși sunt elegante și practice, în primul rând: nu sunt cele mai ieftine. Nu uita, însă, că sunt o investiție profitabilă, mereu vei putea purta un produs de bună calitate mai mult decât un singur sezon. Sfatul meu: Atunci când alegi o pereche nouă de mănuși din piele – acordă atenție nu numai culorii, ci și croielii.

Mănuși  🧤   –  Îngrijirea mâinilor iarna

În general, mâinile răcesc cel mai rapid din întregul corp. Protejează-le pentru a asigura un confort termic adecvat și pentru a evita răceala.

🧤Sincer: care dintre noi poartă mănuși așa cum ar trebui? Și câți dintre noi își încălzesc mâinile înghețate sub jet de apă fierbinte sau călduță ?

Pentru că le folosim constant, mâinile au nevoie de îngrijire suplimentară, pentru că pielea lor este mai subțire și mai puțin protejată decât cea de pe restul corpului.

Atenție la diferențele de temperatură la care expunem mâinile! Încălzirea acestora sub jet de apă fierbinte poate avea uneori efecte dezastruoase, atunci când avem mâinile amorțite de ger. Spală-ți mâinile cu apă călduță și încălzește-le prin masare delicată, dacă mănușile nu te-au protejat de frig, ajutându-te cu un ulei sau cu o cremă.

Mâinile sunt cartea noastră de vizită, iar unghiile bine îngrijite dezvăluie starea de sănătate a organismului nostru. Eu am încercat cu succes produsele de la Trendhim. Ai grijă de mâinile tale și alege produse de calitate la prețuri corecte!

Citește și:  Portofel pentru bărbați: mai mult decât un simplu cadou

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook 

Dacă ai încercat produsele Trendhim, scrie-ne un comentariu cu părerile tale!

 manusi
Mănuși  🧤 

Related Posts

1 thought on “Mănuși elegante de la Trendhim 🧤

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: