După paște

în Calafat

După Sărbătorile de Paște: De ce nu mai scriu zilnic pe blog … vă întrebați probabil mulți dintre voi, și e normal să o faceți, după o perioadă în care apăreau noutăți pe micuța mea tarla online.

Ei bine n-am mai scris pentru că a fost ziua mea de naștere și sărbătorile de Paște … Am început să scriu pe acest blog prin 2017, foarte timid la început, despre sănătate și alte hobbyuri, pasiuni.

Scriu pe diverse SITE-URI  de prin 2012. Aici, pe blog, scriu de aproape 2 ani. Înainte am avut un alt blog pe platformă gratuită și am scris pentru alte site-uri. Am făcut de-a lungul timpului o groază de greșeli – unele tehnice altele de organizare: și mi-am consumat sute de ore lucrând la blog.

Au trecut câteva zile, cum au fost ele? Când nu sunt online încerc să mă bucur de viața reală, aia care se întâmplă în fiecare zi, simplă, firească, nasoală uneori, nepretențioasă, așa cum este ea.
Mă bucur de primăvară – vară, de plimbări, de oamenii dragi din viața mea, de soare, de natură, de tot ceea ce am în jur.

Curiozitatea de a-mi cunoaște țara m-a împins să ajung în orașul Calafat, Mănăstirea Maglavit și Portul Cultural Cetate.

Portul Cultural Cetate
Portul Cultural Cetate

Nu aștept mari vacanțe, nu aștept minuni , nu urmăresc planuri colosale. Iau lucrurile așa cum vin și mă bucur de fiecare moment. Ceea ce vă doresc și vouă de altfel.

Primăvară – Vară frumoasă în continuare tuturor!  Suntem abia la începutul lunii mai, dar vara parcă vrea să vină mai repede.

Vă atașez niște fotografii: « album foto online » ❤ ❤️

Portul Calafat

Mânăstirea Maglavit. Salcia lui Petrache Lupu, Maglavit

Port Cultural Cetate, SoNoRo Conac

Apus de soare – Portul Cultural Cetate

După Sărbătorile de Paște
După Sărbătorile de Paște

Vă îmbrățișez cu drag, ne « auzim » data viitoare – care sper să fie curând.

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Pentru mai multe informații privind tratamentul medical și pentru programări vă rugăm să ne contactați.

După Sărbătorile de Paște
Portul Cultural Cetate
în Calafat
în Calafat

Related Posts

Lasă un răspuns