După eveniment

După eveniment

După eveniment multe mulțumiri se arată

Acum, că am trecut cu bine după eveniment,
«Sănătate și succes în Craiova!» mărturisesc: am avut mari emoții.

Cu atât mai mult m-a bucurat, deci, să văd că la întâlnirea noastră de la Blue Diamond au spus prezent cei care, la fel ca mine, cred că „ Sănătatea ta înfrumuseţează mediul în care trăieşti şi cel în care activezi ”.

Am avut multe de vorbit cu specialiștii invitați. A fi sănătos înseamnă a fi frumos, a fi bine dispus, a fi puternic. Sănătatea ta înfrumuseţează mediul în care trăieşti şi cel în care activezi. Dacă eşti sănătos, înseamnă că ai grijă de tine şi de cei din viaţa ta.

Specialiştii spun că activitatea fizică pare să aibă un efect direct asupra celulelor cerebrale: creşte producţia de substanţe care stimulează conexiunile între celulele cerebrale. Mai mult, există dovezi că sportul favorizează dezvoltarea de noi celule cerebrale.

Eu aş spune că atunci când te apuci de gătit trebuie să ştii ce vrei să le oferi celor din jur: o masă gustoasă şi bucate din abundenţă sau o masă echilibrată din alimente proaspete care vă vor ţine în formă pe toţi? Este foarte simplu să te laşi pradă delicateselor încărcate de alimente „nesănătoase”, dar ambalate frumos.

Milan Menghesi,
Milan Menghesi,

Ştim toţi, e greu. Ai nevoie de curaj, determinare şi o voinţă de fier ca să te ţii de ce ţi-ai propus. Dar, TU poţi să o faci! Priveşte cu mândrie faptul că vrei să te schimbi, acesta este primul pas!

Marcel Martinas, CEO si co-actionar Blue Diamond!
Marcel Martinas, CEO si co-actionar Blue Diamond!

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături la acest eveniment – gazde, specialiști, participanți,  parteneri și sponsori –  și vă las în compania galeriei foto!

Codrut Vasescu, Network Manager Blue Diamond!
Codrut Vasescu, Network Manager Blue Diamond!

✅ P.S. Când avem un alt miting în oras? Ei bine, nu, NU atunci vom organiza urmatorul eveniment!

După eveniment
După eveniment , Milan Menghesi, co-actionar Blue Diamond!

⭐ Foto: Adrian Sora
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

Related Posts

2 thoughts on “După eveniment

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: