Aroma Land: Colecția „Momente”

Aroma Land: Colecția „Momente”

Aroma Land: Colecția „Momente”:    Aromaterapia înseamnă și (auto)educare; așadar, înainte de a emite vreo părere, te îndemn pe tine, cititorule, să aprofundezi subiectul. Caută să înțelegi ce înseamnă cu adevărat uleiurile esențiale și cum acționează, ai grijă ce uleiuri folosești, învață să privești organismul într-un mod holistic, educă-te!

Fericirea vine din interior, tocmai de aceea suntem preocupați în fiecare zi de starea ta de bine și ne dorim să te poți regăsi cu adevărat în fiecare clipă, să te simți relaxat și liniștit, să fii zen.

Pentru că, uneori, ai nevoie de soluții care să îți îmbunătațească viața, să îți mențină optimismul și gândirea pozitivă, ne-am informat, am căutat și am testat beneficiile aromaterapiei, apoi am decis să împărtășim cu tine informații utile care îți arată cum poți să trăiești în armonie și să ai o stare fizică, psihică, emoțională excelentă.

Aromaterapia este practica folosirii uleiurilor volatile din plante, inclusiv a uleiurilor esențiale pentru a susține starea de bine atât a planului fizic, cât și a celui emoțional. Este o ramură a medicinei complementare care s-a dovedit a fi atât preventivă, cât și curativă.

Conform datelor istorice, părintele medicinei moderne, Hipocrate, a folosit uleiurile aromatice pentru a salva locuitorii Atenei de o ciumă devastatoare.

Uleiurile esențiale sunt substanțe naturale aromatice, volatile, extrase din semințe, rădăcini, scoarțe, tulpini, frunze, flori, rășini și alte părți ale plantelor. Cel mai des sunt obținute prin distilare. Pot, de asemenea, să fie extrase mecanic sau prin presare, cum este exemplul uleiurilor din citrice care sunt obținute din cojile fructelor. Atunci când sunt folosiți solvenți, produsul finit este un absolut care conține uleiuri esențiale și alți compuși din planta din care este obținut.

Am scris această poveste inspirat de Colecția Momente a celor de la Aroma Land:

Top cele mai apreciate uleiuri esențiale:

  • DORINŢĂ – Sinergie trandafir şi mosc pentru momentele în care îţi aşterni visurile în univers.
  • PASIUNE – Sinergia orhideei şi santalului pentru momentele în care vrei să te înconjori de iubire.
  • INSPIRAŢIE – Sinergia aloe vera şi vanilie care te îmbie cu delicateţe spre visare şi creativitate.
  • CLARITATE – Sinergia bergamotei, gardeniei şi mentei care te ajută să-ţi pui ordine în gânduri şi să te reîntorci la tine.
  • VITALITATE – Sinergia violetelor şi a fructelor de pădure care îţi oferă doza de energie necesară pentru a excela
  • OPTIMISM – Sinergia lavandă şi salvie pentru momentele în care vrei să te înconjori de energie pozitivă.

Aromaterapia îți poate influenta starea de spirit atât de simplu încât, în fiecare zi, să ai in jurul tău o atmosfera zen, prietenoasă, caldă, un cadrul în care starea pozitivă să persiste.
Începe-ți ziua cu o picătura de… bucurie! Zâmbește! Bucură-te de energie, de creativitate sau de liniște, de echilibru. Ai grijă de emoțiile tale și viață va fi mult mai frumoasă. Fii zen începând de astăzi!

Citește recomandările noastre și descoperă cât este de simplu să ai grijă de starea ta interioară. Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Citește și despre:

Cu mult drag,
Arian Sora

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: