Remodelare corporală – tratament profesional cu produsele VACUSLIM 48

fizio-kinetoterapie / remodelare corporală.
Vacuslim 48
Vacuslim 48

Vacuslim 48 : Arăți bine! Te simți bine!

Starea generală de sănătate este adesea influențată de greutatea corporală. Câteva kilograme în plus sunt primul pas către diferite afecțiuni mai mult sau mai puțin grave. Omul modern este din ce în ce mai preocupat de aspectul fizic și conștientizează tot mai mult relația strânsă dintre siluetă și sănătate.

Din fericire, pe lângă metodele tradiționale de reglare a greutății, în prezent există numeroase produse care ajută la eliminarea excesului de lichide din stratul adipos, însă utilizarea acestora este bine să fie făcută sub îndrumarea unui specialist. Cel mai indicat este să mergeți la un centru medical de masaj – fizio-kinetoterapie sau remodelare corporală.

Vacuslim 48 - remodelare corporala
Vacuslim 48 – remodelare corporala

VACUSLIM 48 este o nouă metodă de tratament profesional pentru slăbire și eliminare a celulitei, care poate fi aplicată ușor și rapid, având rezultate vizibile chiar după prima ședință. După doar câteva aplicări se observă o îmbunătățire semnificativă a aspectului și tonusului pielii.

Metoda anticelulitică și de tonifiere Vacuslim 48 poate fi utilizată ca tratament individual sau poate fi combinată ca o completare în tratamente anticelulitice și de slăbire cu electrostimulare, vacuum slim, tunel no cellulite cu infraroșu, ultrasunete, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, reflexoterapie și presopunctură, pentru rezultate mai bune și mai rapide.

Metoda anticelulitică și de tonifiere Vacuslim 48
Metoda anticelulitică și de tonifiere Vacuslim 48
Tratament Vacuslim 48
Tratament Vacuslim 48

Produsul este conceput pe baza celor mai bune ingrediente active: L-Carnitina (intensifică arderea grăsimilor), RonaCare Rutinsulfate (sporește circulația periferică și elimină toxinele), cofeină (puternic antioxidant), Thermolate (oferă corpului sentimentul de căldură), extract de castane (reduce inflamația), extract de iederă (reduce aspectul de coajă de portocală al pielii), extract de alge (hidratează și revigorează pielea) și complexuri esențiale de lămâie, scorțișoară, portocală, rozmarin, bergamota, mentă, lavandă ce relaxează și regenerează pielea.

Vacuslim 48 este un tratament în 7 pași : mai întâi se măsoară circumferința și greutatea, notându-se valorile înregistrate. Se aplică serul Vacuslim 48 Thermo Slimming Serum 1 prin masaj ușor, creând o senzație de răcorire a pielii, urmată de ușoare furnicături, dovadă că circulația periferică este intensificată, și de senzația de căldură. Urmează aplicarea cremei Vacuslim 48 Slimming & Firming Cream 2, atenuând ușor efectele serului, oferind o senzație plăcută pe piele. Se împachetează corpul de la brâu în jos în pungile de împachetare Vacuslim 48, se fixează cu o centură elastică și se videază cu ajutorul unui aspirator, sigilându-se cu un colier elastic. După 30 de minute de repaus la orizontală, se șterge surplusul de lichid eliminat prin procedură și se efectuează masajul anti-celulitic folosind Vacuslim 48 Anti-Cellulite & Firming Massage oil 3. Se măsoară din nou greutatea corporală și circumferința și se compară rezultatele cu cele inițiale. Se va observa o scădere față de valorile inițiale, precum și hidratarea intensă a pielii.

Vacuslim 48 este sprijinul dumneavoastră în obținerea și păstrarea unei siluete de invidiat. Despre mine Blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Related Posts

Lasă un răspuns