Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic

Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic

Ce este masajul anticelulitic?

Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic:  Masajul anticelulitic este un masaj profund, care uneori poate fi puțin dureros. Terapeuții încep pregătirea pentru masaj folosind un Ulei anticelulitic Body Fresh cu care ung zonele ce urmează a fi masate.

Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil, după numai câteva ședințe.

Masajul anticelulitic stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea fluidelor asociate cu formarea celulitei. Astfel, apa reținută în țesuturi este o altă problemă rezolvată prin acest tip de masaj.

Masajul anticelulitic are o mulțime de beneficii, printre care se regăsesc următoarele:

  • Eliminarea celulitei și tonifierea musculaturii
  • Îndepărtarea și curatarea țesutului adipos și/sau a celulitei
  • Îmbunătățirea circulației pielii și creșterea elasticității acesteia
  • Îmbunătățirea tonusului muscular și a flexibilitatii lui
  • Curățarea corpului de toxine și stimularea imunității

Rezultate:
Se observă că, după primele 4-5 ședinte intensive, aspectul de coajă de portocală dispare vizibil, iar pielea este mai netedă; în circumferință, după un tratament complet, se elimină pană la 7 cm.
Contraindicații:
• inflamații acute dermatologice
• varice pronunțate (se va ocoli zona cu probleme)
• boli dermatologice

De ce este eficient masajul anticelulitic?

Masajul anticelulitic este cea mai sigură și recomandată metodă de înlăturare a celulitei. Executat cu regularitate, ajută la distrugerea mecanică a țesutului celulitic, netezind suprafața pielii. De asemenea, stimulează absorbția de substanțe cu efect anticelulitic în stratul adânc al pielii.

Celulita nu este o problemă de sănătate, dar te poate deranja aproape la fel de tare ca o afecțiune.

Ce este de fapt celulita?

Este bine de reținut că celulita nu afectează doar persoanele cu kilograme în plus. Ea poate apărea și la persoanele slabe sau cu greutate normală. Celulita poate apărea atât în cazul persoanelor slabe, cât și în cazul persoanelor cu exces ponderal.

Orice persoană poate avea celulită, indiferent de vârstă și sex. Totuși, persoanele de sex feminin sunt mai predispuse la celulită față de persoanele de sex masculin.

Sunt sigur că ai auzit cel puțin o dată de celulită și cum se manifestă aceasta, dar și de remedii împotriva ei.

Existența celulitei se caracterizează prin acumularea locală de grăsime, ceea ce, într-o primă fază, dă pielii un aspect de “coajă de portocală”.

Celulita este o stare ce se caracterizează prin depuneri de țesut adipos (grăsime) cu repartizare neuniformă sub piele.

Celulita denotă tulburări de circulaţie sanguină şi limfatică în segmentele respective. Aceste tulburări pot fi însoţite de alterări ale sensibilităţii zonei respective, pentru că inervaţia locală este afectată la rândul ei de carenţele de vascularizare.

Când se vorbește despre celulită și cauzele ei, se poate vorbi despre probleme hormonale, probleme ale țesuturilor conjunctive sau alimentație nerațională.

Celulita are 4 stadii de dezvoltare:

  1. Celulita poate fi evidențiată doar prin testul pliului cutanat, care este pozitiv.
  2. Aspectul de ”coajă de portocală” se evidențiază cu ochiul liber (subiectul în ortostatism) și dispare în decubit ventral.
  3. Aspectul de ”coajă de portocală” nu dispare dacă subiectul este în decubit ventral.
  4. Cuprinde zone de celulită de stadiul 3 întrepătrunse cu zone de depuneri profunde de grăsime și edeme masive.

Ședințele de masaj anticelulitic trebuiesc combinate cu un stil alimentar corect și echilibrat și o viață activă.

Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic: Ulei anticelulitic Body Fresh

Masajul zilnic cu acest ulei anticelulitic ce conține uleiuri esențiale extrase din boabe de piper negru & portocală, avocado și migdale dulci care stimulează circulația sanguină, conducând la micșorarea stratului de grăsime, decongestionarea țesuturilor inactive, reducerea surplusului de apă și a toxinelor din țesutul adipos și detoxifierea locală. Portocala conferă un plus de fermitate și prospețime pielii.
Acest ULEI se poate folosi pentru executarea corectă a masajului anticelulitic cu BEȚE de BAMBUS ! Flacon: 250 ml sau 1000 ml (pompița inclusă).& Magazin ONLINE Binecuvantarea Plantelor

În lupta cu celulita poți ieși învingătoare dacă ești perseverentă și o ataci pe toate planurile, atât interior, printr-o dietă sănătoasă, cât și exterior, prin sport/ kinetoterapie și masaj. Despre acesta din urmă vom vorbi – mai precis, despre masajul anticelulitic pe care ți-l poți face chiar tu.

MASAJ ANTICELULITIC – TEHNICI SIMPLE PENTRU ACASĂ

Stilul „frământat“

Ajutată de un ulei care să înlesnească manevrele de masaj, frământă, pur și simplu, zonele cu probleme – coapse, fese, abdomen, brațe – pentru a stimula drenajul limfatic şi circulaţia sangvină. Apelează la mișcări cât poți tu de viguroase, energice, dar atenție: un masaj anticelulitic ferm nu e necesar să-ţi lase vânătăi, așa cum în mod greșit se crede că e firesc.
Stilul „înghețat“

Masajul cu gheaţă îmbină tehnica de netezire a pielii prin masaj cu efectele benefice ale crioterapiei – terapia prin frig – metodă modernă de redare a tinereții și fermității pielii în saloanele de înfrumusețare moderne sau cabinete de remodelare. Iată cum poți adapta procedura pentru acasă: pentru masajul zonelor afectate de celulită, poți folosi clasicele cuburi de gheaţă, însă marginile lor trebuie bine netezite, pentru a preveni lezarea pielii. Cel mai indicat e să obții gheaţa în forme rotunjite, care să permită apoi o manipulare uşoară. Gheaţa nu se aplică direct pe piele (intervine senzaţia de arsură), ci învelită într-un prosop fin sau în câteva straturi de tifon steril. Masează fiecare zonă 5-7 minute, prin mişcări circulare de apăsare uşoară.
Stilul „periat“

De data aceasta, stimularea sanguină și drenajul limfatic se vor obține cu ajutorul unei palete Modelatoare sau perii. Aplică în prealabil un ulei de masaj anticelulitic Body Fresh, apoi perie zonele afectate de celulită cu mișcări ferme, circulare. Masează astfel pielea timp de trei, patru minute, de trei ori pe săptămână.

Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic
Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic

Citește și despre:

Dacă ajungi cumva la piața centrală din CRAIOVA, îți sugerez o ședință de masaj anticelulitic la cabinetul nostru. Vei vedea cum pielea începe să-și piardă aspectul de coajă de portocală încă de la prima sesiune de masaj !

Majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă, unele pentru că sunt neglijente, altele pentru că nu au timp să facă sport, iar cele mai multe pentru că au o dietă dezechilibrată și un stil de viață haotic. Trebuie să știi foarte clar un lucru: celulita nu este o boală și nu se tratează, se ține doar sub observație și sub control.

Te așteptăm cu drag la o ședintă de masaj anticelulitic și îți promitem că vei fi mulțumită de rezultate!

Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic
Remediu împotriva celulitei: masajul anticelulitic

 

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: