„Youth are shaping the future” – Final de proiect

„Youth are shaping the future” -

Încheierea proiectului: „Youth are shaping the future”

„Youth are shaping the future”:  Un proiect începe și trebuie să se termine la puncte bine definite. Am continuat discuțiile despre sustenabilitate și schimbări climatice și la final de proiect. Am descoperit împreună cu tinerii care au fost prezenți de-alungul proiectului intersectionalitatea dintre problemele de mediu, schimbările climatice, hrană și om și cum Obiectivele de dezvoltare durabilă ne pot ajuta să devenim mai rezilienți și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun.

Proiectul este finanțat în cadrul amplului proiect “Mindchangers” finanțat de Comisia Europeană în cadrul Programului de Educație pentru Dezvoltare și Conștientizare și implementat de Regione Piemonte în parteneriat cu Consorzio Ong Piemontesi (IT), Baden-Württemberg și SEZ (DE), RESACOOP (FR), La Rioja și CONGDCAR (ES), Fédération Wallonie-Bruxelles (BE) și Universitatea din Craiova (RO).

Serele Jianca – Almaj & Final de proiect „Youth are shaping the future”

Mulțumim gazdelor noastre de Serele Jianca Isalnita pentru că ne-au servit cu cele mai bune preparate locale și din propria seră, dar mai ales pentru dăruirea cu care fac ceea ce fac și pentru implicare! Vom reveni! De altfel, am mai fost la Pensiunea Jianca în format blogosferic și anul trecut.

Mihai Luta-Dumitrascu: managerul serelor și al pensiunii Jianca – a povestit despre locație și serele de la Isalnița.

Castraveții sunt compusi din aproximativ 95% apă, ceea ce poate crește hidratarea și va poate ajuta să vă satisfaceți nevoile zilnice de lichide. Castraveții pot adăuga prospețime și aroma salatelor, sandvișurilor și garniturilor și pot fi folosiți și ca înlocuitor pentru alternativele cu calorii mai ridicate.

Salata verde este plină de vitamine și nutrienți și este consumată atât crudă, asezonată după gust, cât și în anumite preparate culinare gătite. Salata verde este considerată un superaliment, fiind consumată din cele mai vechi timpuri. Salata verde este delicioasă în salatele de ou sau sandvișurile de ton și servește ca un înlocuitor excelent de tortilla pentru împachetări.

Activitățile desfășurate au contribuit la consolidarea cooperării ONG-urilor partenere și tinerii au reafirmat cât de important este să ne implicăm și să lucrăm împreună.

„Youth are shaping the future” - Final de proiect
„Youth are shaping the future” – Final de proiect

Organizațiile prezente:

Go Romania:
Facebook: @goromania.info
Instagram: @goromania.info

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag!

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: