Proiectul „Youth are shaping the future”

Proiectul - Youth are shaping the future

Proiectul – Youth are shaping the future

Viața de blogger este foarte frumoasă și foarte captivantă, atât timp cât ești dedicat și îți iei menirea în serios. Pe acest blog am scris până acum articole din domeniul sănătății și alte domenii, toate având ca punct de plecare dorința de a împărtași cu ceilalți câte ceva din experiența mea.

Încep prin a mulțumi domnului Răzvan Mihăilescu pentru invitație și pentru amabilitatea de care a dat dovadă. Îl puteți urmări pe facebook și blogul lui, unde scrie despre evenimente legate de minunatul oraș Craiova, dar și despre proiectele în care se implică cu atâta dăruire.

Aș vrea să le mulțumesc celor care s-au gândit la acest proiect inimos și să îi asigur de sprijinul meu. Am participat joi la un eveniment de suflet care îi va incita pe iubitorii de lectură cu provocările crizei climatice, precum și cu probleme referitoare la accelerarea schimbărilor climatice și la poluare din această localitate importantă a județului Dolj.

              Coffice Craiova: pune preț pe timpul tău

Coffice este un concept nou în Craiova, în care nu plătesti pentru consumație, ci pentru timpul pe care îl petreci în locație. În timpul evenimentului: pereții camerei au fost tapetați cu desene de Brenna Quinlan.

Proiectul – Youth are shaping the future –  Tinerii modelează viitorul

Tinerii modelează viitorul aduce împreună tinerii într-o nouă aventură pentru a descoperi care este legătura dintre schimbările climatice și sistemele durabile de producție alimentară (ODD 2.4), cum ne putem implica în aducerea comunității laolaltă, mai aproape de producătorii locali și cum putem ajuta fermierii să se implice în practici agricole reziliente.

La prima ediție a Zilei pentru Educație Climatică, Joi – pe 25 noiembrie, Go Romania a organizat un eveniment ce a avut ca scop lansarea proiectului “Youth are shaping the future”.

Proiectul ce se va desfășura pe perioada Noiembrie 2021-Decembrie 2022 cuprinde patru workshop-uri care au ca scop inițierea tinerilor în subiecte precum sustenabilitate și schimbările climatice.

Trecând de la o perspectiva globală la una locală, proiectul își focalizează atenția asupra județului Dolj, vizând pericole precum deșertificarea și instabilitatea climatică, dar și modul în care acestea influențează activitatea micilor producători agricoli.

În decursul anului viitor, tinerii din județul Dolj vor putea participa la 4 ateliere non-formale menite să îi ajute să înțeleagă mai bine provocările crizei climatice și cum putem deveni mai rezilienți în fața schimbărilor climatice.

La finalul proiectului – am avut un bufet/meniu vegetarian:  unde am savurat pizza vegetariană de post (fără carne), humus, prăjituri vegane și icre de amaranth.

Rămâneți aproape de noi și vom reveni curând cu programul activităților noastre!

Go Romania:
Facebook: @goromania.info
Instagram: @goromania.info

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Proiectul - Youth are shaping the future
Proiectul – Youth are shaping the future

 

Related Posts

1 thought on “Proiectul „Youth are shaping the future”

Lasă un răspuns