Pensiunea Agroturistică Jianca

Pensiunea Agroturistică Jianca

                  Așezare geografică și căi de acces

Pensiunea Agroturistică Jianca  –  Comuna Almăj este situată în jumătatea de nord a judeţului Dolj, la nord-vest de municipiul Craiova, de-a lungul DN6 (E70) Craiova-Filiaşi-Drobeta Tr.Severin şi la est de C.F. Craiova Filiaşi. Oraşele cele mai apropiate sunt Municipiul Craiova, la 18 Km, și oraşul Filiași, la 25 Km.Întreg teritoriul administrativ se încadrează într-o zonă cu climat temperat-continental. Comuna Almăj este compusă din 4 sate, și anume: satul de reşedinţă Almăj, satul Bogea, satul Moşneni și satul Sitoaia. Populaţia comunei este în număr de 2211 locuitori, cu un număr de 672 gospodării.Meseriile practicate sunt în principal legate de agricultură, producătorii din această
zonă asigurând piețele din Craiova cu legume, fructe, miere, lapte, iaurt, brânză, flori.

Pensiunea agroturistică Jianca este amplasată în mediul rural, la 2 km de râul Jiu și la 12 km de
Municipiul Craiova, în județul Dolj, comuna Almăj, cu acces la DE 70, drum intens circulat, ce face
legătura cu Balcanii de Vest și Vestul Europei, pe traseul: Giurgiu – Alexandria – Craiova – Filiași
– Drobeta Turnu Severin – Timișoara. Așezarea pensiunii este în zona de câmpie pe o
suprafață construită de 800 mp, cu amprentă la sol de 430 mp și un spațiu împrejmuit alocat
activităților agroturistice de 2.500 mp. Pensiunea este parte a Complexului agricol Sere Ișalnița,
fiind conectată la 13,5 hectare din acest complex. Căile de acces sunt: rutieră, prin DE 70 / DN 6,
precum și pe cale feroviară, cu staționare în halta Almăj.

                Pensiunea Agroturistică Jianca

Pensiunea Agroturistică Jianca este un spațiu de cazare cu parcare gratuită și terasă la soare. Proprietatea include, de asemenea, în camere o zonă de luat masa, birou și canapea. Veți găsi de asemenea detalii, precum un uscător de păr și prosoape care vă vor îmbunătăți șederea.

 Pensiunea Agroturistică Jianca
Pensiunea Agroturistică Jianca

De ce merg turiștii la piscină? Pe timpul verii, foarte mulți turiști merg la piscina. Piscina Spa Magic Land se află la 10 minute de mers pe jos de Jianca Pensiune Agroturistică.Foarte multe persoane aleg să meargă la piscină pentru a se bucura de soare. Energia soarelui stimulează creativitatea și deschiderea față de lumea exterioară.Soarele este un aliat pentru oase. Lumina soarelui stimulează producerea de vitamina D, care permite producerea de calciu esențial pentru sistemul osos. Aceasta elimină riscul de a dezvolta osteoporoză și scleroza multiplă.Masa în cameră este ușoară, cu servicii precum un cuptor cu microunde, aparat de cafea/ceai și ustensile de bucătărie. Puteți începe ziua cu un mic dejun complet care costă aproximativ 15 RON de persoană pe zi. În această pensiune agroturistică oaspeții cu copii pot beneficia de cameră de joacă, sală de jocuri și jocuri de masă.

Pensiunea Agroturistică Jianca oferă diverse activități sportive, cum ar fi ciclism, tenis de masă și săgeți.    Vinurile oltenești servite au provenit de la Domeniile Sâmburești.

Între vinuri ne-am rehidradat cu Aqua Carpatica. Regula spune că apa consumată trebuie să fie măcar în aceeași cantitate ca vinul.

Este un loc excelent pentru a participa la evenimente, precum petrecerea de revelion, pentru care încă se mai pot face rezervări.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Related Posts

Lasă un răspuns