Vizionarium

Muzeu Vizionarium

Adeseori rămân uimit de efectul iluziilor optice!

De la filmul „The Great Gatsby” la muzeu Vizionarium. Chiar dacă vara si perioada concediilor a început, vremea frumosă și caldă din iulie ne permite să forțăm puțin și să profităm de zilele libere în starea de alertă ca să mai bifăm ceva nou în orașul nostru, Craiova. Cu această idee în cap, îți sugerez un muzeu interesant de văzut, unde sigur nu te-ai gândit să mergi și pe care îl poți vizita la Centrul Multifuncțional.

Muzeu Vizionarium – locul iluziilor pentru copiii de toate vârstele

Încăperi cu susu-n jos și tablouri cu iluzii optice, camere cu multe oglinzi și nu numai atrag tinerii și copiii în muzeu. Vizionarium este un muzeu al simțurilor, unde ți se explică fenomene simple de fizică, așa cum ar trebui să se întâmple la școală. Este o experiență vizuală, senzorială și educațională în același timp.

locul iluziilor

Am trecut pragul muzeului, am intrat prin oglinzile magice, alături de un ghid care ne-a explicat, pe parcursul vizitei, care sunt principiile de fizică, mecanică și logică ce guvernează fiecare cameră.

Muzeul este situat la etaj în Centrul Multifuncțional și atrage deopotrivă copiii și adulții. Gândit ca un muzeu pentru toate vârstele, spațiul are camere cu oglinzi, tablouri care se pot mișca, încăperi cu susul în jos, și a atras mai mulți vizitatori decât se prevedea.

Vizionarium

Program Vizionarium – primul muzeu interactiv din Craiova

Vizionarium

Te-am făcut curios? Vezi mai jos povestea fiecărui obiectiv, ce poți vizita și detalii despre programul de funcționare și tarife. Prețurile biletelor și condițiile de acces sunt deja pe site.

Vizionarium
  • Luni: închis,
  • Marți-Vineri: 10:00 – 14:00, apoi 14:30 – 18:30,
  • Sâmbată: 11:00 – 14:00, apoi 14:30 – 17:00,
  • Duminică: 11:00 – 14:00.
Adrian Sora - Vizionarium

Rezervarea online este obligatorie pentru a se putea respecta normele anti-COVID 19 în această perioadă. Toate pozele de la eveniment le găsițiaici

poza de grup

Distracție plăcută! Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Related Posts

Lasă un răspuns