Pagina mea de Facebook a fost piratată!

Pagina mea de Facebook

Mi-au furat pagina de facebook ASKineto Fizioterapie Recuperare Medicală cu 93.000 de urmăritori. 

Pagina mea de Facebook a fost piratată!  Ieri dimineaţă am constatat că cineva rulează la story pe Facebook-ul meu ceva care nu are nicio legătură cu mine, după care nu am mai avut acces de administrator la pagină.

De aproximativ două săptămâni Echipa Global Marketing Solutions  este în proceduri cu Facebook pentru a recupera pagina ASKineto Fizioterapie Recuperare Medicală.

Un cont fals pe nume Vitania David mi-a furat pagina cu o aplicație. Știe cineva cum mi-o pot recupera? 

Pagina mea de Facebook – De data asta… am pierdut pagina Facebook unde eram administrator!

Când am ales să-mi fac pagina de facebook, indirect am ales să-mi pun și viața printre cuvinte. Practic, orice om, care scrie și pe care-l citești, ar trebui să fie deschis. Asta am să fac și eu aici pe blog. Nu am învățat să pierd. Nu am fost obișnuit să pierd. Și tocmai atunci când pierzi și nu știi să o faci, lovitura e și mai mare. Suferința e mare. Dezamăgirea e mare. Chinul e imens.

Am învățat să lupt și să câștig mereu. De data asta însă, lupta mea nu a fost suficientă. Am fost obișnuit să lupt pentru ceea ce-mi doresc cu adevărat. Să lupt atât de mult, încât să obțin acel lucru.  Să-l obțin indiferent de mijloace și sacrificii.

De câteva zile nu pot să mănânc și să dorm. Sau mai bine zis, aș vrea să pot mânca, să pot dormi, dar nu reușesc. De câteva zile mă gândesc doar unde am greșit în lupta mea. Și oricât aș căuta un răspuns, nu-l găsesc.

În fiecare zi aud întrebările:  „Ce ai pățit?” ,  „Ce s-a întâmplat?”,   „Cum ai făcut?” , „Ce ai greșit?”, „Ești mai bine?” ,  „Cum te simți?” … Oameni buni, nu mă ajutați cu întrebările voastre. Absolut deloc. Cum, ce, când, unde, de ce, nici măcar eu nu realizez.

Simt că întreaga mea lume (de pe pagina Facebook) s-a prăbușit. Că totul s-a dus. S-a încheiat.

Dacă printre voi este cineva care se pricepe și mă poate ajuta vă rog să mă contactați la tel. 0751157304 sau 0761911697.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag! Nu uita să urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

O poveste cu final fericit Pagina  ASKineto Fizioterapie Recuperare Medicală e acum în picioare.                Citește mai departe: …   MI-AM RECUPERAT PAGINA DE FACEBOOK

Related Posts

1 thought on “Pagina mea de Facebook a fost piratată!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: