Mă simt mai bine!

MI-AM RECUPERAT PAGINA DE FACEBOOK

            MI-AM RECUPERAT PAGINA DE FACEBOOK

Mai mulți prieteni de pe contul meu de Facebook sau din alte rețele WhatsApp m-au rugat să le spun cum mi-am recuperat pagina mea de Facebook care îmi fusese „furată”.

Ne cerem scuze pentru postările indecente care au rulat la story câteva zile fără acordul nostru și fără legătură cu cabinetul nostru de recuperare medicală.

Să ai o pagină de Facebook, să ai un cont valid de Facebook, să fii prezent și să îți ajuți clienții, ori de câte ori este nevoie. Dacă ai un business trebuie să comunici și să fii acolo. Să fii pe Facebook este o necesitate.

Dacă aveți marele ghinion și pagina de Facebook pe care o administrați de ani buni, v-ați trezit brusc că altcineva e administrator al paginii voastre și voi nu mai aveți drepturi de administrare, atunci aveți câteva variante la dispoziție.

Dacă vreți să recuperați o pagină de Facebook a unui brand pe care îl dețineți și care a fost creată de Dvs. și a fost furată de altcineva începeți de la: Centrul de ajutor pentru Facebook Business.

AI ÎN CONTINUARE NEVOIE DE AJUTOR? Începe… Cu ce te putem ajuta? (sau poți trimite email la adresa: phish@fb.com). De îndată ce v-ați conectat la centrul de ajutor Facebook prin link-ul oferit mai sus, spuneți cu ce vă confruntați (în cazul meu) contul meu a fost piratat. 

   Vestea bună!

Vestea bună este că dacă ești o firmă dispusă să bage bani în promovarea pe Facebook, de la câteva sute de lei în sus măcar, te caută cei de la Facebook.  Au formular de contact rapid, le trimiți un email în limba engleză cu ce vrei să faci și în 2-3 zile de regulă sună sau trimit email, și te sună oameni normali, care vorbesc engleza americană, nu indienii (cum a fost în cazul meu). Vorbim de firme plătitoare de reclame, nu de utilizatori persoane fizice, să ne înțelegem.

De aproximativ trei săptămâni Echipa Global Marketing Solutions și Facebook Concierge Support au fost în proceduri cu Facebook pentru a recupera pagina ASKineto Fizioterapie Recuperare Medicală.

        Cum mi-am schimbat starea de spirit între timp?

Știu că starea de spirit influențează comportamentul și viața. Uneori emoțiile negative au pus stăpânire și pe mine:  (Depresie, Gândire negativă, Lamentare, Stări apatice – pe care le aveam din cauză că îmi pierdusem pagina de Facebook).

Mă întreb acum: de ce mă simțeam așa? Ce anume îmi influența modul în care mă simțeam? Ce îmi putea schimba radical meniul de stări pe care îl aveam de ceva timp și care îmi controla mintea?

Mă simțeam blocat și simțeam că stau în loc și stările pe care le-am experimentat erau parte din cine cred că sunt, din ceea ce cred că sunt capabil să fac.

      Afirmații de genul:

  • Eram atât de trist că pierdusem pagina de Facebook
  • Nu puteam să fac nimic cum trebuie
  • Eram atât de stresat că îmi pierd încrederea în voi
  • Mă aruncam în capcana minții mele și mă controlam spre accentuarea acestor stări

Uneori îmi puneam o melodie care îmi exprimă starea, care îmi reamintește motivul îndreptățit după părerea mea să mă simt așa, …  aruncam vina pe greșeală (soartă), aruncam vina pe Hacker care m-a făcut să mă simt așa, pe posibilitățile limitate pe care le am pe Facebook și care mă împiedică să experimentez emoții pozitive, emoții fericite, emoții care mă energizează, care îmi dau forța să merg mai departe în viață.

Și mă cuprindea disperarea văzând pe pagina Facebook postările indecente, și mă cuprindea o stare de nervozitate acută, colțurile gurii îmi erau lăsate, luam poziția cocoșatului din istorie și îmi impuneam să mă simt mai bine, așteptam să treacă timpul până primeam răspuns de la Facebook, mă cufundam în muncă, mă cufundam în activitați care să mă împedice să gândesc, care să mă facă să uit de toate.

Surpriză! Ceva nu mergea!

Mai vrei să continui lista nenorocirilor care mi se întâmplă mie pe Facebook? Mai vrei să îți spun? Poate vrei să-mi plâng și de milă! Săracul de mine, eram atât de nefericit, eram atât de necăjit!

Însă vreau să-ți spun un lucru.  Toate stările prin care treceam, toate lacrimile, tot ceea ce experimentam la nivel emoțional mi se datora și din păcate n-am nici cea mai mică idee că făceam asta, pentru că totul se întampla la nivel inconștient.

Am putut, transformarea există, eu sunt stăpânul propriei mele minți, nu ea mă controlează pe mine, nu sunt sclavul etern al ghinionului, al disperării, al tristeții, al stresului cu care mă luptam “ Gata, nu mai vreau să mă simt așa” .

Mă întrebam ce ar trebui să fac? Foarte bine, aici vroiam să ajung.

Răspunsurile au venit: M-am hotărât să le împărtășesc cu tine pentru că știu ce face diferența, pentru că am fost în ambele situații, și crede-mă e mult mai bine în situația (varianta) relaxării, zâmbetelor, motivației, fericirii. 

Mi-am schimbat postura corpului și respirația.  De multe ori corpul tău arată cum te simți. Am ascultat muzica ce mă făcea să mă simt mai bine.  Alege melodii care te fac să te simți puternic, fericit, iubit.

Nu uita că tu ești stăpânul imperiului tău mental, regele. Vrei să zâmbești, poți să zâmbești, vrei să te simți iubit, relaxat, încrezător, puterea ta interioară face minuni.  O poveste cu final fericit Pagina  ASKineto Fizioterapie Recuperare Medicală e acum în picioare.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag! Nu uita să urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Pășește! Te aștept cu rezultate!
Pe curând, Adrian.

MI-AM RECUPERAT PAGINA DE FACEBOOK
MI-AM RECUPERAT PAGINA DE FACEBOOK

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: