Măștile Europei a doua prezentare cu titlul “Experiment de identitate”

“Măștile Europei” a doua prezentare

Măștile Europei a doua prezentare cu titlul “Experiment de identitate”
Prezintă Prof. Valentin Dănăiață!

Vă puteți înscrie Gratuit foarte ușor și rapid Aici. Evenimentul de Facebook este aici, vom mai posta acolo noutăți despre eveniment: Măștile Europei a doua prezentare cu titlul “Experiment de identitate”

Măștile Europei a doua prezentare

A mai trecut o zi și aș dori să vă împărtășesc câteva din activitățile mele din ultima perioadă, respectiv experiențe trăite duminică cu Dumnezeu, dar și planurile mele pentru următoarea perioadă. V-am simțit alături și ați fost (și în continuare sunteți) o încurajare pentru mine și un răspuns la rugăciunile mele. Fiți binecuvântați!

piramida lui Maslow.
piramida lui Maslow

Piramida lui Maslow

  1. Pe nivelul cel mai jos sunt plasate nevoile fiziologice. Nevoia de hrană, de apă,de adăpost, chiar nevoia de transport. etc
  2. Nivelul următor, al doilea, este dedicat așa numitor nevoi ce țin de siguranța personală.
  3. Al treilea nivel este dedicat nevoilor sociale, de apartenență. Omul simte acest imbold de a intra în relații cu ceilalți, de a încadra în grupuri sociale extinse.
  4. Pe nivelul al patrulea, Maslow plasează nevoia de recunoaștere socială, încrederea în sine, respectul de sine.
  5. În sfârșit, ultimul nivel, al cincilea, este rezervat de Maslow dezvoltării personale, autorealizării.

La mulţi ani!

Pentru mine, urările sunt foarte importante. Îţi poţi da seama astfel, dacă omul chiar a vrut să îţi spună, bucuros, din tot sufletul lui, un La mulţi ani.

La mulți ani
La mulți ani

Vreau să-i urez mulţi ani sănătoşi, multă bucurie şi împlinire alături de oameni dragi; zile senine, fără supărari, fără necazuri. Să ai parte de amintiri de neuitat şi dragoste cât poate duce sufletul unui om bun.

Măștile Europei a doua prezentare
Măștile Europei a doua prezentare

Sala plină la Hotel Restaurant Green House Craiova.

M-aș bucura să avem din nou sala plină marți,13 martie. Mulțumesc din nou AMiCUS Craiova pentru sprijinul în organizare!

sala plină
sala plină

Omul înțelept știe că fiecare zi care trece îl apropie tot mai mult de un scop. Îl rog pe Dumnezeu să mă ierte pentru toate momentele în care nu am corespuns harului și stării mele de viață. Cer iertare semenilor mei care au avut de suferit din pricina caracterului meu aspru și dificil, pentru lipsa mea de modestie, de umilință și de caritate.

 Măștile Europei a doua prezentare
Măștile Europei a doua prezentare

Toate pozele de la evenimentul anterior le găsiți aici. Cred că trebuie să ai încredere în tine și să faci pe toată lumea să înțeleagă că asta este ceea ce vrei tu să faci.

Related Posts

2 thoughts on “Măștile Europei a doua prezentare cu titlul “Experiment de identitate”

  1. Vă mulțumesc «Dragă mea, pacientă» pentru atenție, pentru apreciere. Mulţumesc echipei simpatice ( asbo.ro ) Asociația Bloggerilor Olteni.

Lasă un răspuns