Măștile Europei la Hotel Restaurant Green House Craiova

Particip și astăzi la Sunt prezent la Măștile Europei.

Așa cum cred că deja știți, weekend-ul acesta sunt prezent la Măștile Europei la Hotel Restaurant Green House Craiova

Trebuie să vă povestesc ce și cum s-a întamplat acolo. Am ajuns aseară la Green House la cel mai mare eveniment din Craiova Măștile Europei„.

Măștile Europei
Măștile Europei

Oprește-te exact acolo unde ești! Informează-te cu o perspectivă dintr-un unghi de 360° asupra evenimentelor ce te înconjoară, dar și asupra ta. Pășește pe o scară a ascensiunii propriei cunoașteri punând acea întrebare esențială ce te va propulsa în fața cufărului cu valori fundamentale în care astralul pune în umbră teluricul.

 Măștile Europei Craiova hotel Green House
Măștile Europei Craiova, Hotel Green House

Ai impresia că lumea ce gravitează în jurul tău este învăluită în mister, iar postmodernismul ți-a răpit reperul adevărului absolut sub masca relativismului?
Necesitatea îți impune anumite lentile ce îți vor schimba optica despre lume și viață. Acele lentile ce te vor face să observi diferența dintre realitate și mască- „Măștile Europei”.

Sunt prezent la Măștile Europei.
Sunt prezent la Măștile Europei.

În perioada 10-24 martie la orele 19:00, având ca zile pauză, zilele de luni și joi (12; 15; 19; 22- martie), Amicus Craiova organizează o serie de conferințe cu titlul „Măștile Europei”, susținute de prof. Valentin Dănăiață, profesor de Istorie a Filosofiei, Istoria religiilor și Etică Creștină.

Evenimentul va avea loc în cadrul sălii de conferințe a hotelului Green House, str. Frații Buzești, nr. 25a, Craiova.

Particip și astăzi la Sunt prezent la Măștile Europei.
Particip și sunt prezent la Măștile Europei.

De asemenea, întâlnirile pot fi urmărite și în mediul online pe pagina Amicus Craiova prin distribuire live la orele 19:00. Intrarea este liberă și este așteptat orice student.

Le mulțumesc și îi felicit pe cei de la SperanțaTV și AMiCUS Craiova pentru organizare și pentru faptul că m-au invitat. A fost superb, mai vreau! 😀

Ca participant la eveniment „Măștile Europei”

”Am venit cu bucurie la prima întâlnire a acestui proiect …Măștile Europei, …provocat de ideea de a face ceva doar pentru mine. A fost un timp care a trecut repede, fix așa ca între prieteni, cum a spus de la început prof. Valentin Dănăiață, unde am aflat informații utile, transmise într-un mod familiar. Mi-a plăcut deschiderea, naturalețea și energia oamenilor care au pus la cale aceasta întâlnire!

O seară relaxantă, în care am înțeles cât de important este să am grija de mine. Am multe de învățat pentru o viață echilibrată. Am sorbit fiecare informație venită de la prof. Valentin Dănăiață, am și râs, m-am reîntâlnit cu vechi cunoștințe, dar am cunoscut și oameni noi. ”.

Rămâneți cu ochii pe blog, astăzi va fi următoarea ediție a proiectului ”Măștile Europei”, pe o super temă, care vă va ajuta să vă simțiți mai bine cu voi înșivă.

Related Posts

1 thought on “Măștile Europei la Hotel Restaurant Green House Craiova

Lasă un răspuns