Degustare Domeniul Bogdan la Restaurant CRAFT – de ziua mea!

tortul de ziua mea

Vă mulțumesc, pentru urările primite de la voi de ziua mea, foarte frumoase, prietenoase, menite să însorească orice zi, să însenineze orice clipă, să bucure orice inimă și să aproprie orice suflet.

Dragii mei, vă mulțumesc și pentru frumoasele felicitări, pe care le-am colorat în postere ale bucuriei. Vă doresc aceleași superbe gânduri și înzecit pe atât.

M-am bucurat foarte mult să vă citesc gândurile frumoase. Ieri, mare parte din zi, am stat pe telefon: fie am răspuns apelurilor, fie sms-urilor, și tare plăcut mai e să vezi câți oameni țin la tine.

Ieri, prima parte a zilei am petrecut-o în cabinet iar pe seara am fost la Restaurant Craft și apoi am ciocnit un pahar de Vin Domeniul Bogdan. Am petrecut în cerc restrans și m-am simțit foarte bine, după cum puteți vedea și în imaginile de mai jos.

Domeniul Bogdan ( Vă mulțumesc!)

Dragi prieteni ai vinului,

Am plăcerea să vă anunț evenimentul organizat în Craiova și anume degustarea de vinuri oferite de Crama Domeniul Bogdan și găzduită de Restaurantul Craft.

Domeniul Bogdan ( Vă mulțumesc!)
Domeniul Bogdan
  • Riesling, Domeniul Bogdan 2016, sec
  • Sauvignon Blanc, Domeniul Bogdan 2016, demisec
  • Rose Fetească Neagră + Syrah, Domeniul Bogdan 2017, demisec
  • Cabernet Sauvignon + Syrah, Domeniul Bogdan 2016, demisec
  • Fetească Neagră, Domeniul Bogdan, 2016, sec

La sfârsitul degustării, doritorii pot rămane să savureze vinurile Cramei  Domeniul Bogdan împreună cu preparatele recomandate în asociere cu vinurile degustate.

preparatele recomandate
preparatele recomandate

Domeniul Bogdan, s-a născut dintr-un vis… Visul de a crea cele mai bune vinuri. Vinurile Domeniul Bogdan: elegante, intens fructate, total naturale, reflectă respectul nostru fața de natură, precum și pasiunea cu care au fost create.

preparatele la Craft
preparatele la Craft

Știți ce am făcut, anul acesta nu mi-am mai pus o singură dorința când am suflat în lumânările tortului, ci 3. Dacă cea de anul trecut s-a împlinit, am întins coarda puțin și am zis că de ce să nu se împlineasca 3 anul ăsta? Cine știe? Poate ține!

tortul de ziua mea
tortul de ziua mea

Un motiv de sărbătoare: este o zi în care să te simți special, până în urmă cu câțiva ani buni, nici nu vroiam să aud de ziua mea, fiind copil crescut într-o familie numeroasă 10 frați și surori … tatăl meu a murit când aveam 3 luni. Îmi doream să știe cât mai puțină lume data nașterii mele și încercam de fiecare dată să trec neobservat, fiind copil la școală nici bomboane nu puteam duce.

37 de ani

37 de ani; realizez câte lucruri frumoase mi s-au întâmplat în ultimul timp și cât de multe lucruri au evoluat în viața mea. Am întâlnit oameni speciali, oameni inspirați care au reușit să scoată la iveală pasiunea, forța, energia și determinarea care erau atât de adânc îngropate în ființa mea. Le mulțumesc și sunt recunoscător că i-am cunoscut.

Abia cu câțiva ani în urmă am început să mă bucur de această zi specială și, cu fiecare an care trece, îi dau noi și noi semnificații acestei ocazii minunate.

De asemenea, sunt recunoscător și pentru cei dragi pe care-i am în jur la degustarea vinului Domeniul Bogdan, și pentru prietenii pe care i-am avut mereu alături.

Vă mulțumesc!
Vă mulțumesc!

Sunt foarte fericit și recunoscător pentru fiecare zi care a trecut, cu frumusețile, neliniștile, durerile, bucuriile, zbuciumul, pasiunile, visele ei.

Acum înțeleg cu adevărat că ziua mea de naștere reprezintă un memento al începutului meu, ce trebuie sărbătorit an de an.

Un prilej de a-mi aminti de ziua în care a avut loc cel mai important moment al vieții mele; este o ocazie perfectă să sărbătoresc, să mulțumesc și să reflectez asupra a cât de bine îmi urmez chemarea și-mi îndeplinesc misiunea personală.

La mulți ani și vouă și multe dorințe împlinite!

Daca v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Rămâneți cu ochii pe blog, mâine va fi o ediție a proiectului ”Digital Parents Talks”, pe o super temă și spre seară, întâlnirea Bloggerilor din Craiova.

Toate pozele de la eveniment le găsiți aici

 

Related Posts

4 thoughts on “Degustare Domeniul Bogdan la Restaurant CRAFT – de ziua mea!

Lasă un răspuns