O a doua zi de naștere – la Plafar Blue Diamond Craiova

birou Blue Diamond

Gata, am împlint 37 de ani! Defapt mai am un pic și împlinesc 37 de ani și o lună deja! ….

Deși initial nu aveam niciun plan măret pentru ziua mea și nici nu mă gândisem să organizez o a doua petrecere – cum am făcut în anii trecuți – am avut parte de o sărbatoare ca în basme, care încă durează! Am sărbătorit ziua mea de naștere cu cei mai buni prieteni ai mei și … ieri am avut – invitat special, surpriză de care habar n-aveam, Bogdan Serban – Diamant Blue Diamond  care a venit la Plafar Blue Diamond Craiova!

Il Forno Pizza
Il Forno Pizza

Mai departe încă un an merge, trece de mine și se așază frumos în albumul amintirilor mele, când color, când alb-negru. Nu-mi pare rău, nu simt anii, am aripile deschise spre cer și forța de a trăi fericit. Nu mă uit peste umăr și nu socotesc înfrângerile. Am învățat să iau de la oameni ce este bun, fără a le cere imposibilul metamorfozării în sfinți.

În suflet la mine plouă rar. Și eu am codurile mele roșii de vânt și de grindină, dar nu mă ascund, nu fug de ele. Cad și mă ridic! Cad, mă repar și mă ridic. Nu mă las. Caut mereu soarele de pe strada mea, caut mereu să ies la lumină.

Ce am făcut cu anul acesta vreau să știu, dacă a fost cum am vrut, dacă am trăit ce mi-am dorit. Scad și adun prieteni, fapte, întâmplări… Socotelile din viața noastră nu seamănă cu matematica învățată la școală.

Am mai făcut un rid, a mai trecut un an, nu mă plâng, mă acomodez doar cu ideea. Cadourile și urările apropiaților se opresc la ziua de ieri sau acum o lună. Așa pățesc de 37 de ani, toată lumea mă pupă și mă iubește.

Adrian și petrecerea surpriză la Plafar Blue Diamond Craiova

Obosit, dar foarte entuziasmat și plin de energie mi-am așteptat prietenii la tradiționala Pizza de ziua mea și o felie de tort! A fost o zi minunată alături de oamenii dragi cu care mă simt atât de bine. Mereu când suntem împreuna mă simt atât, atât de bine și de fericit, nimic nu mai contează și parcă sunt iar copil. Sunt foarte recunoscător că am prietenii lânga mine, că mă iubesc și că îi iubesc la rândul meu.

Plafar Blue Diamond Craiova!
Plafar Blue Diamond Craiova

Cei dragi îmi cântau “La mulți ani!” și m-au inconjurat, iar cu cadouri. Pur și simplu m-au copleșit… și asta nu a fost tot!  Acele momente mi-au adus atâta bucurie, dragoste și recunoștință.

Am vorbit, am mâncat împreună, a fost o seara în care, oriunde mă uitam la masă, vedeam oamenii mei de suflet, care mă transformă zi de zi în cel mai bogat om din lume. Pentru că îi am pe ei! … Am primit atât de multe daruri…

ador să primesc cadouri
ador să primesc cadouri

Cel mai important cadou

Mă simt extrem de recunoscător pentru tot ce mi se întamplă. Pentru ce am primit, pentru toată atenția, dragostea, urările extrem de speciale care au ajuns la mine în aproape o lună de când durează ziua mea. Oameni din toată lumea mi-au transmis gândurile lor, fiecare cuvânt s-a lipit de următorul și împreună mi-au înfășat sufletul în dragoste, la toți cei care s-au gândit la mine m-am gandit și tuturor le mulțumesc cu toată inima! Pentru că am simțit că au fost niște urări autentice, niște gânduri de iubire care mă fac atât de fericit. Care mă împlinesc!

birou Blue Diamond
biroul Blue Diamond Craiova

Vreau să mulțumesc încă o data tuturor pentru ce mi-ați oferit!!

Mă simt extrem de recunoscător!!!

Vă iubesc!!

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns