Craiova Blog Meet 100

Craiova Blog Meet 100

Bună, dragilor! Astăzi vreau să împărtășesc cu voi experiența trăită în urma participării la evenimentul #Craiova Blog Meet 100

Craiova Blog Meet 100:  Hei! După cum ați văzut pe conturile mele de socializare, împreună cu colegii din ASBO,  am participat la o nouă întâlnire a bloggerilor.  Întâlnirea noastră a ajuns la numărul 100.  Mă bucur mult că m-am putut întâlni cu o parte din AsBo cu care vorbesc destul de des sau online și cu care mă înțeleg bine.

Daniel, care poate fi găsit în spatele blogului Danielbotea, ne-a adunat și de această dată într-o comunitate frumoasă.  La această întâlnire am avut invitați care au fost și din alte orașe: București, Brașov, Cluj, Craiova, Hunedoara și Iași, cărora vreau să le mulțumesc pentru prilejul de a ne împărtăși experiența online în cadrul activităților organizate în cadrul acest eveniment.

Și vouă, dragii mei, vreau să vă mulțumesc pentru faptul că îmi citiți blogul, reacționați la articolele mele și postările de pe social media. Fără voi, nu aș avea un public căruia să mă adresez și nici aceeași plăcere de a scrie.

Cristian China Birta, cunoscut drept Chinezul, și-a lansat vineri ultima carte în cadrul evenimentului.

                                          ”Ce ne facem, dom`le, cu influencerii ăștia?”

După lansarea de carte, a urmat o degustare de vinuri și brânzeturi. Lansarea a avut loc la Cărturești și Cristian China Birta a răspuns la toate întrebările venite din public.

Vineri seara: chiar dacă a fost o seară ploioasă, noi ne-am simţit foarte bine, chiar dacă la finalul degustării am primit mesaje RO alert de furtună, vijelii și fenomene extreme.

                Craiova Blog Meet 100 

Sâmbătă: ( A doua zi)  Ne-am întâlnit în sala de conferințe de la Hotel EMMA EST pentru un workshop de blogging și social media. Am avut parte și de sfaturi din partea invitaților, atât pentru dezvoltarea personală, cât și oportunități de colaborare.  În cadrul evenimentului am avut parte și de câteva prezentări scurte care ne-au captat atenția.

Craiova Blog Meet 100
Craiova Blog Meet 100

Mi-a plăcut să aud asta: să fie mai mulți bloggeri activi, unde prin activ înțeleg 3 lucruri în acest moment: să scrie măcar săptămânal o medie de 2-3 articole, să fie interesați să-și dezvolte blogul astfel încât acesta să fie mai mult o pasiune decât un hobby ocazional și să-și promoveze blogul pe unde apucă și cum apucă.

Ne-a fost alături și Ciprian Ogarca care a venit cu Trabantul special: a adus o mulțime de pizza absolut delicioase!

  • Tonno e Praz,
  • Nea Marin de la Bailesti,
  • Quattro Formaggi cu toping de praz,
  • Mihai al nostru cel viteaz,
  • Mandrie olteneasca cu mici,
  • Pizza Praz Vegas.

Se poate vedea și în poză… Răsfățul suprem au fost Macarons în diverse sortimente. Cine le-ar fi putut rezista?!  După ce am mâncat, am plecat cu autocarul – destinația Domeniul Coroanei Segarcea.

Craiova Blog Meet 100
Craiova Blog Meet 100

Mai târziu: am continuat drumul spre Port Cultural Cetate, unde am savurat bunătățile pregătite de Mircea Dinescu și melodiile lui Marius Matache de pe noul album folk.

Mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc persoane faine pe care le știam și să ascult sfaturile lor privind pașii către un blog de succes. Sper să ne revedem în aceeași formulă și la următoarea ediție. Blogosfera oltenească merge înainte!  Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook.

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: