Întâlnirea bloggerilor craioveni în parc

bloggerii din Craiova

Fiind blogger (cel puțin așa mă consider, făcând parte din asbo ), am început să caut alți oameni la fel ca mine, cu aceeași pasiune nebună.

Blogmeet-78 : Așa am ajuns să intru în comunitatea bloggerilor din Craiova și să particip în seara trecută la o nouă întâlnire a bloggerilor craioveni.

Blogmeet-78 a avut loc în parc. Atmosfera mișto, idei noi și chestii utile învațate. Nu aș fi crezut niciodată că o să mă simt atât de bine lângă oameni pe care acum i-am văzut în parc și la Divan Film Festival. Ne pare rău pentru cei ce n-aţi ajuns, asta pentru că aţi ratat un film bun.

Mulţumim, Daniel pentru organizare şi mulţumim lui Dumnezeu pentru oamenii frumoşi pe care i-a creat! 🙂

Spre deosebire de ce credeam eu până acum, blogosfera din Craiova este puternică și este pe drumul cel bun. Mă bucur enorm că pot să dau și eu o mână de ajutor și mi-am confirmat de pe acum prezența la următoarea întâlnire o degustare de excepție în această săptămână.

Blogmeet-78 în Parcul Nicolae Romanescu 

Suntem o comunitate ca și în viața reală. Am fost numai ochi și urechi (eram cu gura plină de la pizza). S-au discutat lucruri interesante pentru mine și aștept să mărim acest grup al bloggerilor craioveni cât mai repede.

Sunt fan pizza, dacă ar fi să mănânc zilnic nu cred că m-aș sătura, de aceea de fiecare dată, caut sa încerc o nouă pizza.

Blogmeet-78
Blogmeet-78

Bloggeri din Craiova își dau întâlnire, formând astfel o adevărată blogosferă craioveană, o idee genială și benefică, formată atât din cei mai populari, mai cunoscuți, cei mai puțin cunoscuții pănă la cei necunoscuți sau doar anonimi, în umbră.

Astfel bloggeri craioveni pasionați de blogging sunt invitați în această săptămână de organizatorul și inițiatorul asbo la o degustare de vin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram.

 bloggerii din Craiova
bloggerii din Craiova

Să ne citim cu bine!

 

 

Related Posts

Lasă un răspuns