6 exerciții simple pentru a scăpa de burta nedorita

Exerciții simple pentru a scăpa de burta nedorita

Exerciții simple și FOARTE eficiente pentru a scăpa de burta nedorită. Metode ca să scapi de grăsimea de pe burtă fără să mergi la sală

  Exerciții simple pentru a scăpa de burta nedorita:   Grăsimea de la nivelul burții este foarte enervantă și poate fi dificil de îndepărtat. De asemenea, ținerea unor diete stricte și restrictive este inutilă atunci când se dorește obținerea unui abdomen plat.

Așadar, echipa ASKineto vă vine în ajutor, prezentând în continuare cele mai bune exerciții de făcut acasă pentru a scăpa de burtă. În acest mod puteți scăpa de grăsime și puteți obține corpul visat.

Chiar dacă acasă nu sunt disponibile toate aparatele și echipamentele dintr-o sală de fitness, acest lucru nu înseamnă că antrenamentele trebuie stopate. Așadar, motivația și interesul trebuie să fie la maxim, iar antrenamentul poate începe. În continuare sunt prezentate cele mai bune exerciții de făcut acasă pentru a scăpa de burtă și pentru a obține un abdomen de invidiat.

Cu toții vrem să arătăm sănătoși – o viață sănătoasă este o viață fericită! Dar uneori nu suntem în stare să intrăm în sala de sport din cauza programelor aglomerate și de multe ori suntem prea leneși pentru a face efortul.

Aflați un regim de antrenament pe care îl puteți face acasă:

Important: Faceți aceste exerciții folosind intervalele ON și OFF: ON timp de 20 de secunde și OFF timp de 10 secunde. Repetați fiecare exercițiu pentru 8 runde. Apoi faceți o pauză de un minut. După pauză, mergeți la următorul exercițiu.

1. Începeți să săriți din stând drept. Ridicați brațele deasupra capului și săriți cu picioarele depărtate. Faceți acest exercițiu de 5 ori.

2. Aliniați-vă ca la flotări. Trageți un genunchi în sus spre trunchi. Încercați să ridicați genunchiul cât puteți

Repetați acțiunea cu celălalt genunchi. Fiecare salt contează ca unul. Faceți acest lucru de 4 ori.

Acum mergeți la următorul exercițiu. Pentru a face acest lucru, reveniți la poziția de scândură. Ridicați mâna dreaptă și piciorul stâng de pe sol.

3. Flotări – puneți palmele pe sol și susțineți-vă cu mâinile. Ținând coatele aproape de corp, coborâți trunchiul la sol, astfel încât coatele să formeze un unghi de 90 de grade. Ridicați corpul distanțându-vă de sol. Repetați acest proces de 8 ori.

4. Scândură – începeți prin a vă odihni pe antebrațe. Mutați-vă picioarele astfel încât corpul dvs. să formeze o linie dreaptă de la umeri la picioare. Acum împingeți-vă de la sol în poziția de presă pe bancă ridicată, cu o mână la rând. Păstrați întotdeauna corpul rigid.

5. Squats Sprinter – începeți prin a sta întins pe jos. Întindeți-vă antebrațele în unghi drept față de corp. Apoi, împreună cu coatele îndoite ridicați piciorul opus.

6. Sumo – începeți prin întinderea picioarelor mai largi decât umerii și poziționați picioarele la un unghi de 45 de grade. Acum faceți genuflexiuni de 90 de grade.

Ținând cont de aceste exerciții și adoptând un plan alimentar sănătos și echilibrat, vă puteți asigura că burta este eliminată, iar corpul începe să capete un aspect de invidiat.
Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!
Exerciții simple pentru a scăpa de burta nedorita
Exerciții simple pentru a scăpa de burta nedorita

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: