Acest suc curăţă colonul de rezervorul tău de boli

Suc pentru curăţarea colonului

Știai că poți avea până la 11 kg de reziduuri în colon?

Suc pentru curăţarea colonului: 🍋🍯🍏 Aproximativ 77 % din îmbolnăviri sunt cauzate de un colon murdar. Funcţia esenţială a colonului este aceea de a trimite în organism apa, vitaminele şi mineralele din alimente.

Dacă pereţii colonului sunt blocaţi de reziduuri, nutrienții din alimentație nu ajung niciodată la destinaţie. Sănătatea începe la nivelul aparatului digestiv, dar și boala îşi are originea tot la nivelul intestinelor.

Prin intestinul gros, considerat o ”conductă de canalizare’’, trec diverse deşeuri de excreţie care se depun în timp pe pereţii colonului. De aceea, avem nevoie de o curăţire periodică a acestuia.

Mai puţin cunoscut este faptul că unele depuneri stau în colon ani de zile, reprezentând un mediu propice pentru dezvoltarea paraziţilor intestinali.

Prin urmare, toxinele rezultate din excremente şi din moartea paraziţilor intestinali trec prin peretele intestinului gros şi pătrund astfel în sânge, având efecte extrem de dăunătoare asupra sănătăţii organismului.

O persoană acumulează în colon, de-a lungul anilor, între 2,5 – 11 kilograme de reziduuri metabolice.

Intestinele pot depozita o cantitate impresionantă de materie parţial digerată în stare de descompunere (putrefacţie), chiar şi medicamente sau alte chimicale toxice, decenii la rând.

Sănătatea colonului pune accentul pe prevenire – cel mai important pas în menţinerea sau recăpătarea sănătăţii vitale.

Altfel spus, pentru o viaţă lungă şi sănătoasă, cel mai important lucru este să avem un colon curat, care este şi garanţia unui ficat mai sănătos.

Suc pentru curăţarea colonului

Suc pentru curăţarea colonului 🍋🍯🍏

Ingrediente: ½ ceaşcă suc de mere natural, proaspăt preparat, 2 linguri cu suc proaspăt de lămâie, 1 linguriţă cu suc de ghimbir proaspăt preparat, 1 linguriță de miere, ½ linguriţă sare de mare, ½ cană cu apă caldă

Un colon curat ține bolile la distanță. Citește mai multe despre beneficiile consumului de ghimbir!

Suc de ghimbir natural 100%

Pentru detalii, puteți contacta și Centrul de recuperare medicală din Craiova.

Să ne citim cu drag! Nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! (Sura foto: 123rf )

Suc pentru curăţarea colonului
Suc pentru curăţarea colonului
Suc pentru curăţarea colonului
Suc pentru curăţarea colonului

Related Posts

Lasă un răspuns