Câteva reguli simple care te ajută să slăbești rapid

Slăbește rapid și sănătos

        Îți propun o abordare sănătoasă:

Slăbește rapid și sănătos:  Dacă ții cont de sfaturile mele și îți transformi stilul de viață, vei slăbi mult mai ușor. Suntem aici să te ajutăm și să vedem, odată pentru totdeauna, care sunt într-adevăr pașii care o să te ajute să dai jos din kilogramele în plus.

Încă sunt destul de folosite dietele drastice, prin înfometare,  deși este cunoscut faptul că sunt extrem de nesănătoase.  În plus, un alt dezavantaj major al acestora este că nu aduc rezultate pe termen lung – odată ce ai terminat dieta și reiei alimentația obișnuită, vei reveni cu siguranță și la greutatea inițială.

Slăbește rapid și sănătos
Slăbește rapid și sănătos

                 Iată câteva trucuri care într-adevăr funcționează:

1. Odihnește-te suficient: Când suntem obosiți avem tendința de a mânca mai mult, pentru a ne recupera energia. Încearcă să dormi în jur de opt ore în fiecare noapte și asigură-te că e vorba de un somn de calitate (dormi în pat, nu pe canapea la televizor).

2. Fă mișcare zilnic: Oricât de ocupat (ă) ai fi, este foarte important să conștientizezi că sportul nu este indicat doar în dietele de slăbire ci, în general, pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. Dacă nu ești suficient de motivat (ă), apelează la un specialist Kinetoterapeut care te poate ghida pe drumul acesta. Fie că mergi la sală sau alegi un sport care-ți place, trebuie să găsești o metodă să faci mișcare (cu cât mai multă, cu atât mai bine).

 3. Programează-ți mesele: Așa cum îți programezi întâlnirile sau alte evenimente, învață să oferi și meselor importanța cuvenită. Ține cont de regula celor trei mese principale și două gustări (între mese), luate aproximativ la aceeași oră în fiecare zi și vei observa schimbări pozitive, destul de repede.

 4. Învață să combini corect alimentele: Citește despre fiecare aliment în parte și învață să le combini corect (de exemplu: pentru o silueta de vis, proteinele se armonizează cel mai bine cu legumele, nu cu alimente bogate în amidon).

 5. Nu renunța la alimente, înlocuiește-le: Pentru fiecare aliment nesănătos există și o opțiune sănătoasă (înlocuiește pâinea albă cu pâine integrală, orezul alb cu cel brun, brânzeturile cu conținut mare de grăsime cu brânzeturi mai slabe, dulciurile procesate cu fructe proaspete sau confiate, ciocolata cu conținut mare de zahar cu ciocolata amăruie etc.)

6. Fă o analiză a acestor obiceiuri, pentru a-ți da seama care dintre ele ar trebui corectate, pentru a ajunge la greutatea ideală și la un stil de viață sănătos.

7. Conștientizează-ți obiceiurile greșite: – obiceiurile tale alimentare sau stilul de viață (de cele mai multe ori ambele) greșite te-au adus în punctul în care nu ești mulțumit (ă) de felul în care arăți și/sau te simți.

8. Mănâncă proteine la fiecare masă și gustare: Proteinele sunt esențiale pentru un organism sănătos și țin foamea la distanță pentru mai mult timp.

Nu uita, e mai bine să ajungi la rezultatele dorite cu pași mici, practicând un stil de viață sănătos, decât prin intermediul unei diete drastice, care îți poate afecta sănătatea în mod iremediabil. Poți apela la specialiști în sănătate, nutriție și sport, care te vor asculta cu atenție și îți vor da sfaturile cele mai potrivite, în funcție de istoricul, particularitățile și obiectivele tale.

9. Consumă mai multă apă !  Toată lumea știe că apa înseamnă sănătate, însă nu toată lumea cunoaște și faptul că apa te ajută să scazi în greutate. Consumul ridicat de apă conduce la eliminarea toxinelor. Dacă bei până la 6-7 căni de apă, consumi cu 200 de calorii mai puțin pe zi.

10. Încearcă o cură de detoxifiere: Dacă nu reușești sub nici o formă să scapi de kilogramele în plus, încearcă să ții o cură de detoxifiere. Curele de detoxifiere se bazează de obicei pe consumul anumitor alimente recunoscute pentru calitățile lor, care îți ajută organismul să funcționeze la cele mai înalte standarde.

Citește și: Dieta de slăbit sau Dieta în 10 pași

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Să fim sănătoși și mereu bucuroși de viața noastră!

Slăbește rapid și sănătos
Credit: CC0 Public Domain

 

Related Posts

Lasă un răspuns