Scapă rapid de celulită și fii gata pentru plajă!

Scapă rapid de celulită

  Sezonul estival ne aduce mult așteptata perioadă a concediilor. Fie că mergem la munte sau la mare, căldura și apa ne îmbie să ne răcorim și să facem plajă. Dar ce ne facem cu kilogramele în plus acumulate în timpul pandemiei

Scapă rapid de celulită …

                   SECRETE pentru o piele perfectă

Alimentație corectă:  O piele fină și fermă se menține cu proteine (carne, lactate, unele legume), lecitină (roșii, spanac, soia), acizi grași (pește, măsline, nuci, avocado) etc.

Hidratare corespunzătoare: Ai nevoie de hidratare, pentru a elimina celulita. Consumă cel puțin 1,5 l de apă zilnic.

Sport: Anumite exerciții pentru picioare (genuflexiuni, fandări sau îndreptări), aerobic sau mersul alert pe bandă ajută la tonifierea picioarelor și la diminuarea celulitei.

Masaj: Masajul are rolul de a a distruge straturile de grăsime subcutanate și îmbunătățește circulația limfatică.

Scrub: Pentru o piele fină și lipsită de tonus, ai nevoie de un masaj cu scrub. Pe lângă faptul că îndepărtează stratul gros de piele, scrubul îmbunătățește circulația sanguină și redă fermitate pielii.

Saună:  Tunel cu infraroșu No Cellulite te scapă de toxine; îmbunătățește circulația la nivelul pielii, regenerând-o, și îți curată pielea de impurități.

Duș scoțian: Dușurile calde și reci ajută mușchii să se relaxeze și reduc inflamațiile, deoarece vasele de sânge se dilată și apoi se contractă.

Se estimează că mai mult de 85% dintre toate femeile cu vârsta de 20 de ani și peste au celulită. Nu este la fel de întâlnită la bărbați.  Cum scăpăm de celulita de pe picioare?

Celulita se poate dezvolta pe coapse, deoarece zona are în mod natural mai mult țesut gras. Alți factori de risc pentru dezvoltarea celulitei includ:

  • epidermă subțire (stratul exterior al pielii),
  • probleme cu drenajul limfatic,
  • circulație proastă (o problemă frecventă la nivelul picioarelor),
  • pierderea colagenului,
  • creșterea țesutului gras cauzată de creșterea în greutate,
  • inflamația țesuturilor,
  • istoric familial,
  • vârstă,
  • estrogen.

Chiar dacă nu afectează starea de sănătate, celulita este neplăcută și majoritatea femeilor încearcă să o elimine. Există anumite metode care ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii. Printre ele se numără: masajul, un anumit supliment alimentar și exercițiile fizice.

Scapă rapid de celulită:  Masaj – Un remediu promițător pentru celulită este masajul

Masajul poate reduce celulita îmbunătățind drenajul limfatic. De asemenea, vă poate ajuta să vă întindeți țesutul pielii. Cremele pentru masaj oferă aceleași beneficii, dar componenta cheie este procesul de masaj. Nu puteți aplica o cremă și să vă așteptați ca celulita să dispară de la sine.

De asemenea, să știți că doar un singur masaj nu va ajuta când vine vorba de celulită. Trebuie să repetați procesul în mod consecvent pentru a obține și a menține rezultatele dorite.

Bea mai multă apă

Apa plată este o altă opțiune low-cost care poate ajuta la eliminarea celulitei. Nu numai că te menține hidratat, dar apa ajută la îmbunătățirea circulației și a fluxului limfatic.

Pierdere în greutate

Pierderea în greutate ar putea ajuta, de asemenea, în cazul unor persoane cu supraponderalitate și obezitate să reducă celulita. Pierderea excesului de grăsime corporală poate reduce în mod natural aspectul celulitei.

Cu toate acestea, celulita poate apărea inclusiv la persoane normoponderale sau subponderale.

Dacă doriți să pierdeți în greutate sau să vă tonifiați mușchii, puteți constata că o dietă sănătoasă și exercițiile fizice vă pot ajuta să reduceți celulita pe coapse.

Suplimentul alimentar care te scapă rapid de celulită. Efecte dovedite ale cosumului de colagen

Un studiu din 2015 a constatat o îmbunătățire a celulitei la femeile care au luat peptide bioactive de colagen. Participantele au luat suplimentul zilnic oral timp de 6 luni. În general, s-a observat o reducere a celulitei pe coapse. Ameliorarea a fost observată atât la femeile cu o greutate normală, cât și la cele supraponderale, dar cele normoponderale au observat cea mai mare îmbunătățire.

Deși rezultatele sunt interesante, sunt necesare mai multe studii pentru a susține rolul oricărui supliment în ameliorarea celulitei.  Citește și: Colagenul : învinge neajunsurile înaintării în vârstă!

Un mod de a slăbi natural este masajul anticelulitic

 Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Scapă rapid de celulită
Scapă rapid de celulită – Credit: Getty Images
Scapă rapid de celulită
Scapă rapid de celulită – Credit: Health food benefit

Related Posts

3 thoughts on “Scapă rapid de celulită și fii gata pentru plajă!

Lasă un răspuns