Cum să scapi de balonare

Remediu care te scapă de balonare

Remediul care vă scapă de balonare: din fericire, puteți rezolva rapid problema balonării tot cu ajutorul unor alimente. Este vorba de cele care conțin complexul de vitamine B. Printre cele mai întâlnite cauze ale balonării se numără alimentele care cauzează retenția de apă și încetinesc digestia.

Iată cum funcționează:

Vitamina B1

Vitamina B1 este crucială pentru digestia carbohidraților. De fapt, ea transformă ceea ce mâncăm în energie. Pe lângă asta, îmbunătățește funcția inimii și a nervilor, dar de asemenea accelerează digestia și neutralizează gazele și balonarea. Cele mai bune surse de vitamina B1: cereale integrale, legume, drojdie.

Vitamina B6

Vitamina B6 combate retenția de apă în organism. Un număr de studii au arătat că 90% din populația lumii are deficiență de vitamina B6, din cauza stilului de viață modern și al obiceiurilor alimentare deficitare. Această vitamină mai are și beneficiul de a stimula sistemul imunitar, în lupta sa contra bacteriilor și virusurilor. Este extrem de benefică și pentru cardiaci și femeile gravide. Cele mai bune surse de vitamina B6 sunt: pește, cereale integrale, spanac, legume, carne de pasăre.

Majoritatea oamenilor suferă de balonare la un moment dat. Masajele, exercițiile și suplimentele pot contribui la reducerea rapidă a balonării, iar schimbările simple ale stilului de viață o pot împiedica să revină.

Remediul care vă scapă de balonare și de arsuri la stomac

Puneți toate ingredientele în blender și beți amestecul rezultat imediat după preparare. Se poate consuma zilnic, până la remedierea problemei.

Balonarea poate fi inconfortabilă și uneori dureroasă. Prin urmare, este important să acordați atenție dietei pentru a evita acest tip de problemă.

Dacă vrei să înveţi să mănânci sănătos şi să beneficiezi de toate avantajele unei nutriţii sănătoase (siluetă şi piele frumoasă, sănătate şi longevitate), fă-ţi o programare la cabinet.

Ţine un jurnal alimentar, identifică ce te balonează şi fă schimbările necesare pentru eliminarea acestui disconfort.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Citește și: Indigestia „durerea de burtă”, cauze, simptome

Să fim sănătoși și mereu bucuroși de viața noastră!

Photo: 123 rf Google.com

Remediul care vă scapă de balonare
Remediul care vă scapă de balonare

Related Posts

Lasă un răspuns