Metoda japoneză de a vă întinde spatele și de a pierde în greutate

Metoda japoneză de a vă întinde spatele și de a pierde în greutate

O metodă japoneză pentru a diminua burta şi pentru a îndrepta spatele – minus 4 centimetri în talie, practicând-o timp de 5 minute pe zi

Metoda japoneză de a vă întinde spatele:  Pierderea în greutate fără o dietă echilibrată și multă activitate fizică este imposibilă. Orice alte metode, cum ar fi pastilele sau alte medicamente care promit slăbirea miraculoasă, sunt aproape întotdeauna false.

În ciuda acestui fapt, o tehnică a unui medic japonez a arătat că multe persoane pot slăbi prin îmbunătățirea posturii.

Acest tratament, inventat de Dr. Fukutsudzi, este explicat într-o carte japoneză care a atins vânzări record în țara asiatică. În cartea sa, medicul afirmă că, pentru a slăbi, ai nevoie de un prosop rulat, o suprafață plană și exerciții care să fie efectuate de trei ori pe zi, timp de cinci minute, în fiecare zi.

Dr. Fukutsudzi, expert în probleme ale oaselor pelvine, a descoperit că principala cauză a grăsimii abdominale este variația oaselor pelvine și a coastelor.
Odată ce a identificat legătura dintre aceste două probleme, a venit cu această metodă de a scăpa de excesul de grăsime abdominală. Procedura o veți găsi mai jos.

Metoda japoneză de a vă întinde spatele

Rulați un prosop și prindeți-l cu bandă adezivă. Așezați-vă pe podea și puneți prosopul sub spate, la nivelul buricului. Prosopul ar trebui să fie destul de lat. Întindeți-vă și înclinați-vă picioarele, atingându-vă degetele mari. Întindeți-vă brațele deasupra capului, cu palmele îndreptate în jos (degetele mici se ating).

Mențineți această poziție timp de aproximativ 5 minute, de trei ori pe zi.
Deși este un exercițiu foarte simplu, poziția aceasta nu este cea mai confortabilă. Prima dată când veți efectua acest exercițiu va fi inconfortabil și puțin dureros, deoarece oasele vor reveni la poziția lor naturală.

În cazul în care nu reușiți să mențineți această poziție, încercați să rezistați cât mai mult posibil, poate mai multe ședințe de 1 sau 2 minute.

Odată ce ați terminat de efectuat exercițiul, nu vă ridicați brusc, deoarece acest lucru vă poate deteriora oasele. Așteptați câteva minute înainte de a vă întoarce la activitățile zilnice.

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur!

Citește și despre:

7 exerciții japoneze care sunt perfecte pentru corpul feminin

Metoda japoneză de a vă întinde spatele și de a pierde în greutate
Metoda japoneză de a vă întinde spatele și de a pierde în greutate

Related Posts

Lasă un răspuns