Îngrijirea mâinilor și picioarelor

Ingrijire maini si picioare

«Învață să ai grijă de mâinile și picioarele tale! Nu trebuie să omiți îngrijirea lor. În sezonul rece ele pot fi puternic afectate de gerul de afară».

Îngrijirea mâinilor și picioarelor 🙏🏿 🦵🏿 Atât bărbaţii, cât şi femeile se plâng adesea că au mâinile şi picioarele reci.  În general, la femeile tinere, aceste simptome sunt cunoscute şi sub denumirea de sindrom Raynaud.  Investigaţiile se fac treptat, în funcţie de simptomatologie şi de alte afecţiuni.

Mâinile și picioarele tale amorțesc tot mai des. Ei, bine, ar trebui să mergi la specialist. Acestea sunt posibile simptome ale unei circulații periferice cu probleme.

Există anumite remedii care te vor ajuta. Iată care sunt acestea:

Îngrijirea mâinilor și picioarelor
Îngrijirea mâinilor și picioarelor – PHOTO CREDIT: SHUTTERSTOCK

1. Sportul este minunat atunci când vrei să fii sănătos. Specialiștii spun că unul dintre beneficiile sportului pentru sănătate este și acela că menține o bună circulație sanguină. Zilnic trebuie să mergi pe jos, dacă la sală nu ai timp, ori la un masaj de relaxare sau terapeutic.

2. Pentru doamne și domnișoare: Evitați încălțămintea cu toc sau pe cea incomodă.

3. Acasă poți să îți masezi mâinile și picioarele cu unguente BIO de oferite de site-ul binecuvantareaplantelor.ro care să-ți relaxeze musculatura.

4. Tot de pe site-ul binecuvantareaplantelor.ro poți comanda suplimente  100% naturale care te vor ajuta să ai o bună circulație sanguină.

5. Nu este o noutate faptul că fumatul îți va afecta elasticitatea vaselor sanguine și implicit buna circulație a sângelui. Nu fuma!

Mâinile și picioarele noastre au nevoie de o îngrijire foarte atentă, în unele cazuri chiar mai atentă decât alte zone ale corpului.

Îngrijirea mâinilor și picioarelor
Îngrijirea mâinilor și picioarelor – credit: third party image reference

Îngrijiţi-vă mâinile şi oferiţi-le un aspect sănătos şi tînăr, de lungă durată! Mâinile sunt adesea o carte de vizită importantă!

Pentru îngrijirea picioarelor, vă propun tratamente cu unguente pe bază de venin de viperă sau cu extract de Turmeric, ce oferă siguranță și îngrijire pielii tale. Produsele sunt bio și conțin doar ingrediente naturale.

 Îngrijirea mâinilor și picioarelor Răsfăţaţi-vă picioarele!

Savuraţi clipele de relaxare în timp ce specialistul va aplica unguentul delicat pentru îngrijirea picioarelor. Crema va contribui la regenerarea şi catifelarea pielii tălpilor. În final, terapeutul vă va induce o stare de relaxare deplină cu ajutorul unui masaj uşor al picioarelor. Masajul reflexogen al tălpilor vă va transfera într-o nouă realitate, aceea în care uiți de durerile de picioare sau de membrele reci.

Gama cu venin de viperă și gelul Turmeic forte sunt concepute pentru a trata diferite afecțiuni ale mâinilor și picioarelor, dar și pentru îngrijirea și menținerea sănătății lor. Astfel, un expert va realiza un consult pentru a stabili tratamentul care vi se potrivește.

Aplică pe picioaregelul cu venin de viperă și Blue Turmeric forteși masează bine, până când unguentul este absorbit în piele. Obții cele mai bune rezultate dacă aplici gelul seara și porți șosete pe timpul nopții pentru ca unguentul să aibă timp să penetreze pielea.

Dacă ești o persoană mai activă, care practică sport, picioarele tale au nevoie după antrenamente de îngrijire. Din fericire, tratamentele cu produse terapeutice BIO – SLIM cu venin de viperă – sunt concepute pentru a reface și a relaxa musculatura în urma solicitărilor intense, dar și pentru prevenirea celulitei.

Îngrijirea mâinilor și picioarelor
Îngrijirea mâinilor și picioarelor / foto credit -ISTOCK/PAISAN191

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.roDacă ți-a plăcut, împarte cu prietenii tăi 🙂

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: