Dr. Virgiliu Stroescu

Dr Virgiliu Stroescu

Dr Virgiliu Stroescu spune adevărul despre cafea. ”Ce ni s-a spus până acum sunt minciuni…”Doctorul Virgiliu Stroescu a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre cafea și despre efectul devastator al acesteia.

”Cea mai prestigioasă revistă medicală americană a publicat un articol, în 2015, după studii îndelungate în care se spune următorul lucru: cafeaua în cantitate mare favorizează cancerul de ficat. Prin prăjire, boabele dezvoltă 19 substanțe procancerigene. În momentul în care ajung în celule provoacă mutații genetice. În cazul gravidelor, cafeaua e și mai nocivă. Dacă o femeie însărcinată stă la soare și bea cafea, cofeina poate produce malformații fătului”, a explicat cunoscutul doctor.

Cât despre antioxidanții care se găsesc în cafea, Dr. Stroescu susține că aceștia sunt distruși în momentul în care boabele sunt prăjite la temperaturi înalte. Cel mai sănătos ar fi să înlocuim cafeaua cu ceai, potrivit medicului.

Domnul doctor Virgil Stroescu vorbește despre controversele din jurul cafelei. Acesta susține că produsul reprezintă un pericol pentru sănătatea tuturor.


Cafeaua favorizează apariția cancerului?

Dr Virgiliu Stroescu

Dr Virgiliu Stroescu ȋmpărtăşeşte întreaga sa experientă prin ședințe de consiliere în nutriție și stil de viață.

„Cafeaua lui Virgil”, o licoare miraculoasă

„Cafeaua” de pătrunjel a doctorului Virgiliu Stroescu, sau „Cafeaua lui Virgil”, este o rețetă de succes a medicului nutriționist.

Ingrediente:

 • – 2 legături de pătrunjel proaspăt
 • – 1 lingură miere de albine
 • – 1 lămâie bio
 • – 1 lingură ulei de măsline
 • – jumătate de litru de apă

Cum se procedează

Se spală pătrunjelul verde, se taie și se adaugă în vasul unui blender, împreună cu mierea, lămâia tocată mărunt, cu tot cu coajă, fără sâmburi (dacă este naturală), sau sucul de lămâie, uleiul de măsline și apa. Se amestecă bine.

Se bea 1 ceașcă de cafea de pătrunjel (1 pahar), zilnic.

„Cand bei un pahar de acesta, indiferent de cât de obosit ești și cât de trist ești și amărât, simți întâi un fel de zguduitură în corp, se ridică părul și, după un sfert de oră, jumătate de oră, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn”, spune Virgiliu Stroescu,

Citește și :

 1. Rețeta de ceai pentru rinichi
 2. Ceaiul de gutui
 3. Ceaiul de iasomie
 4. Ceaiul de mușețel

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai Like paginii noastre de Facebook si să-l Distribui mai departe!

Dr Virgiliu Stroescu
Dr Virgiliu Stroescu

Related Posts

1 thought on “Dr. Virgiliu Stroescu

 1. nu mai beau cafea de aproape 10 ani (initial probleme de sanantate ce le-am rezolvat prin eliminarea a mai multe lucruri nocive din viata mea, inclusiv) cafea. Si nci nu am nevoie de inlocuitori – apa e suficienta, 2 mere la mic dejun sunt nemaipomenite etc.
  Mai mult, consider ca o cafea nu face rau, din cand in cand, o data pe sapt. La fel ca si carnea, si prajiturile, excesul si consumul zilnic sunt problema.

Lasă un răspuns