Ceaiul de iasomie

Ceaiul de iasomie

Ceaiul de iasomie nu este doar un ceai delicios, ci are beneficii nebănuite pentru sănătate.

Ceaiul de iasomie – Consumat în toate colțurile lumii, are un parfum inconfundabil și o aromă cum rar mai întâlnești. Cei mai avizi băutori de ceai de iasomie sunt chinezii, care îl combină cu ceai verde.

Ceaiul de iasomie și beneficiile lui

1 Proprietăți antibacteriene

Ceaiul de iasomie te poate ajuta să lupți cu infecțiile bacteriene, devenind un antibiotic neașteptat pe care îl poți adăuga fără griji dietei tale. Studiile au arătat că proprietățile uleiului de iasomie pot elimina efectele E Coli. De asemenea poate fi de ajutor în răceli, gripe sau infecții la nivelul gâtului.

2 Întărește sistemul imunitar

Ceaiul de iasomie protejează sistemul imunitar datorită proprietăților sale anti-inflamatoare și antioxidante. Sistemul imunitar este prima linie de apărare împotriva tuturor bolilor, așa că dacă îl întărești poate ajuta organismul în nenumărate moduri.

3 Controlează diabetul

În lupta împotriva diabetului, ceaiul de iasomie s-a dovedit a fi o unealtă valoroasă. Abilitatea de a metaboliza glucoza este un mecanism fundamental ce cauzează condițiile diabetice. Dacă consumi ceai de iasomie poți inversa efectele negative ale diabetului.

4 Ajută la slăbit

Dacă vrei să slăbești, atunci consumă ceai de iasomie. Iasomia este un aliat puternic al slăbitului în mod sănătos datorită numeroșilor antioxidanți din compoziție ce stimulează metabolismul și contribuie la arderea rapidă a grăsimilor.

Beneficiile ceaiului de iasomie
Beneficiile ceaiului de iasomie

5 Reduce colesterolul

Ceaiul de iasomie are un efect hepatoprotector puternic și conține catehine, compuși organici cu rol esențial în scăderea colesterolului și a trigliceridelor din sânge. De asemenea, ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

6 Previne cancerul

Potrivit specialiștilor, ceaiul de iasomie are un efect anticancerigen puternic, prevenind formarea celulelor maligne prin combaterea atacului radicalilor liberi asupra organismului. Totul mulțumită antioxidanților puternici din florile de iasomie care au proprietăți protectoare și terapeutice.

7 Crește libidoul

Consumat frecvent, ceaiul de iasomie contribuie la sporirea dorinței sexuale și la îmbunătățirea vieții sexuale, fiind un eficient afrodiziac.

8 Îmbunătățește digestia

Compuții activi din florile de iasomie ajută la stilumarea tranzitului intestinalk lent și la distrugerea bacteriilor nocive care determină apariția intoxicxațiilor alimentare.

9 Tratează migrenele

Datorită electului calmant puternic, durerile de cap pot fi ameliorate cu o ceașcă de ceai de iasomie.

10 Combate stresul și depresia

Într-o situație stresantă, ceaiul de iasomie te ajută să te calmezi rapid. Mai mult, el revigorează sistemul nervos central, înlăturând semnele depresiei, asteniei și anxietății.

Citește și

  1. Rețeta de ceai pentru rinichi
  2. Ceaiul de gutui
Ceaiul de iasomie
Ceaiul de iasomie

Sursă foto: ( Images by 123RF Photo Stock )

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

 

Related Posts

2 thoughts on “Ceaiul de iasomie

Lasă un răspuns