Un nou deces din cauza infectării cu coronavirus

coronavirus Romania

Câte cazuri de coronavirus sunt în România și cum va fi vremea în tară?

Săptămâna trecută, după câteva zile cu temperaturi de primăvară, vremea s-a schimbat total. A nins în Craiova.

A nins cum n-am mai văzut de multă vreme. Exact așa cum îmi aminteam că ningea în copilăria mea, ce frumos a nins, ca-n povești! Probabil că asta a fost prima, dar și ultima ninsoare din acest sezon.

Săptămâna trecută au fost peste 20 de grade afară, dar am văzut stirile meteo și, după cum au arătat la TV, chiar s-a făcut frig. Să sperăm că vom trece și peste asta. Chiar nu îmi place atâta frig, îmi place căldura și să mă simt bine afară în curte, pe șezlong să mă relaxez la soare.

De câteva zile, orașul Craiova e complet liniștit: să vedem de ce?

Bilanțul deceselor crește. Încă o persoană a murit de coronavirus în România

Bilanțul deceselor din cauza infectării cu coronavirus a ajuns, marți dimineață, la 8. Autoritățile au anunțat decesul unui bărbat în vârstă de 70 de ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020.

Bărbatul suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate de gradul II.

Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului.

Spitalul de Urgență din Suceava

Spitalul de Urgență din Suceava a fost închis după decesul celor doi pacienți și diagnosticarea cu coronavirus a 92 de cadre medicale. Toți medicii din spital vor intra în izolare.

7 medici și 23 de asistente de la Spitalul Floreasca au intrat în izolare.

Să aveți o săptămână plăcută și să vă bucurați de statul în casă!

Citește și: 1. Noul coronavirus (COVID-19): sfaturi pentru marele public 2. Mai multe cazuri de COVID-19 sunt confirmate în România 3. Primul deces cu Covid-19 în România

Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! Sursa foto: google.com

Câte cazuri de coronavirus sunt
Câte cazuri de coronavirus sunt

Related Posts

Lasă un răspuns