Descoperă un aliment minune!

Alimentul miraculos – ananasul

Alimentul miraculos care ne desfundă arterele, ne protejează inima, previne AVC și întărește sistemul osos. Este nevoie de doar două felii pe zi!

Ministerul Sănătății din Marea Britanie a stabilit doza zilnică recomandată de 🍍 ananas: două felii.

Dar acum vom discuta despre ananas. Gustul său uimitor îl face alimentul preferat al multor oameni. Și mai mult, dincolo de gust, vine cu o mulțime de beneficii pentru sănătatea sistemelor cardiovascular, respirator și digestiv.

Poate că mâncăm zilnic diverse fructe. Toate ne oferă multe substanțe nutritive, care sunt vitale organismului nostru.

Ananasul are o structură unică, ce vă ajută să preveniți multe boli și să vă întăriți sistemul imunitar.

Iată ce se întâmplă în corpul dumneavoastră dacă veți consuma zilnic două felii de 🍍 ananas:

Menține sănătatea sistemului cardiovascular. Ananasul conține o cantitate mare de vitamina C, care previne problemele cardiovasculare, dar stimulează și producția de colagen.

Este antiinflamator. Conține o substanță uimitoare, numită bromelaina, o enzimă cu puternice efecte antiinflamatoare. Datorită acestei enzime, ananasul fluidizează sângele, stimulează circulaţia sanguină, fapt pentru care putem să-l folosim în prevenirea trombozei și aterosclerozei. Ne ajută să ne vindecăm mai repede rănile și regenerează țesutul conjunctiv în cazul leziunilor sportive.

Veți avea oase mai puternice. Deoarece conține magneziu și calciu, sistemul osos va fi protejat dacă veți mânca ananas zilnic, dar veți primi, în acest caz, și mangan, 70% din doza zilnică recomandată.

Protejează vederea. Conținutul bogat de vitamina A și beta-caroten susține sănătatea vederii și consumul zilnic de ananas previne degenerescența maculară.

Previne accidentele vasculare cerebrale. Potasiul din ananas ne ajută să prevenim eventualele accidente vasculare cerebrale și să scădem tensiunea arterială. Ne curăță arterele, iar asta îl face prietenul inimii.

În plus, îmbunătățește digestia. Sucul de ananas combate constipația și balonarea și ajută procesul de digestie.

Așa că tot ce ne rămâne de făcut este să ne aprovizionăm cu ananas.

Ne menține tinerețea. Datorită manganului, pe care l-am pomenit mai devreme, ananasul luptă cu radicalii liberi, și previne astfel îmbătrânirea.

Alimentul miraculos – ananasul
Alimentul miraculos – ananasul

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor. (sura foto 123rf.com, Photo Credit: IMI Tours).

Alimentul miraculos care protejează inima și previne AVC
Alimentul miraculos care protejează inima și previne AVC

Related Posts

Lasă un răspuns