Alimente care cauzează cancer

Alimente care cauzează cancer

Alimente care cauzează cancer pe care ar trebui să nu le mai mâncați începând de ACUM

Alimente care cauzează cancer – Știți cu toții că cancerul este o mare amenințare pentru viața noastră, dar știați că anumite alimente pe care le consumați în fiecare zi vor provoca cancer? Iată o listă cu alimente care cauzează cancer, pe care probabil le consumi în fiecare zi.

1. Conserve

Majoritatea conservelor conțin o substanță chimică numită bisfenol-A sau BPA, care afectează modul în care genele funcționează în interiorul creierului. Deci, majoritatea alimentelor conservate sunt responsabile de cauzarea cancerului.

2. Băuturi carbo-gazoase

Sifonurile, încărcate cu zahăr, sunt o cauză principală a obezității la nivel național și pot duce la inflamație, rezistență la insulină și boala de reflux gastro-esofagian.

3. Somon de crescătorie

Somonul de crescătorie este hrănit cu diete nenaturale și poate fi contaminat cu substanțe chimice, antibiotice, pesticide și alți agenți cancerigeni cunoscuți.

4. Popcorn la microunde

Pungile de floricele de porumb la microunde conțin acid perfluorooctanoic, o toxină legată de infertilitatea la femei și crește riscul de cancer de rinichi,  ficat, pancreas și testicule. Majoritatea floricelelor folosesc ulei de soia, care poate provoca probleme cu stomacul și erupții cutanate.

5. Carne procesată

Carnea procesată, cum ar fi cârnații, hot-dog-urile și baconul, conțin numeroase substanțe chimice și conservanți care sunt dăunători sănătății dumneavoastră.

6. Chipsurile

Chipsurile de cartofi sunt bogate în elemente care duc la creșterea în greutate, iar grăsimile trans și sodiu excesive pot cauza colesterol și hipertensiune arterială.

7. Uleiuri hidrogenate

Uleiurile hidrogenate sunt adesea dezodorizate și colorate pentru a arăta atrăgător. Conțin niveluri ridicate de acizi grași Omega-6, care pot provoca boli de inimă și diverse tipuri de cancer, în special cancer de piele.

8. Alimente murate și afumate

Alimentele afumate conțin cantități considerabile de gudron, care este un cancerigen cunoscut.

9. Faină albă puternic procesată

Rafinarea cerealelor îi distruge nutrienții naturali și îi conferă o rată glicemică foarte mare, care poate crește rapid nivelul zahărului din sânge și al insulinei.

10. Organisme modificate genetic

Un studiu realizat de Institutul Rowett a constatat că șobolanii, hrăniți cu alimente modificate genetic, TOȚI au arătat leziuni ale sistemului imunitar, creșteri celulare precanceroase, plus creier și ficat mai mici.

Informațiile prezentate pe blog au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Citește și:

Photo Credit: Freepik
Alimente care cauzează cancer/ Photo Credit: Freepik

Related Posts

Lasă un răspuns