Propolisul verde brazilian

Propolis verde brazilian

✔️ Propolisul 100% natural este foarte folositor în lupta cu numeroase afecțiuni

Brazilian Green Propolis, Propolisul verde, este unul din tipurile cele mai studiate din lume. Propolisul verde Brazilian, cu germinarea ușoară Baccharis Dracunculuifolia, este considerat cel mai bun propolis din lume, datorită celor peste 200 de compuși ai săi.

Propolisul verde are efecte anti-alergice și include o multitudine de antioxidanti. Se administrează pe larg în diferite infecții, mai ales cele pulmonare, ca antibiotic natural.

Pentru activitățile sale biologice deja atribuite compușilor săi, Propolisul verde se prezintă ca un supliment nutritiv eficient care poate fi utilizat de oameni în tratamentul împotriva cancerului, pe lângă rolul său foarte important de adjuvant al tratamentului medicamentos din terapiile tradiționale.

S-a descoperit că acest gen de propolis poate aduce beneficii în diverse zone ale afecțiunilor inflamatorii sau virale, contribuind la vindecarea rănilor. De asemenea, este un puternic stimulent imunitar, distruge radicalii liberi, protejează ADN, are efecte împotriva tumorilor, ucide celulele canceroase, are activitate anti-metastatică.

În ciuda progreselor constante realizate în domeniul medical, cancerul nu este complet cunoscut, în special din cauza complexității etiologice pe care o implică această boală.

Este important să ne dăm seama de cel mai prielnic moment pentru intervenție și pentru a alege cea mai bună modalitate terapeutică, ținând cont de tipul de cancer și de faza acestuia.

    Propolisul verde brazilian: Alte beneficiile ale produsului Brazilian Green Propolis

 • Protejează celulele inimii și ale creierului împotriva stresului oxidativ;
 • Protejează sistemul nervos, inima și prostata împotriva radicalilor liberi (datorită componenței bioactive prezentă exclusiv în extractul de Propolis verde – ARTEPILLIN C).
 • Puternic efect antioxidant și imunomodulator (datorită acizilor fenolici);

Diferenţa importantă între propolisul verde şi cel tradiţional este Artepillin C, acesta fiind un compus care ajută în tratarea şi prevenţia tumorilor.

Propolis verde brazilian
Propolis verde brazilian

Unguent Viper Green cu venin de viperă și propolis verde brazilan

 • Crema este utilă în nevralgii, dureri musculare, dureri articulare, dureri reumatice și dureri post traumatice.
 • Produs unic pe piață prin cumulul de substanțe active și prin calitatea superioară a ingredientelor.
 • Cremă cu venin de viperă Ammodytes și propolis verde Brazilian.

Efecte și beneficii:

 • Nevralgii (dureri pe traiectul unui nerv)
 • Artralgii (dureri articulare)
 • Mialgii (dureri musculare)
 • Dureri post-traumatice
 • Se poate aplica local şi în caz de migrene, dureri musculare după efort fizic și altele

Plantele completează unele deficiențe metabolice și cresc beneficiile ingredientelor principale: Veninul de viperă Ammodytes și Propolisul verde brazilian.

Crema cu venin de vipera si propolis verde brazilan
Crema cu venin de vipera și propolis verde brazilan

Veninul de viperă – eficient antireumatic, antiartritic și analgezic.

 • Propolis verde brazilian – analgezic, antiinflamator, antimicrobian, anestezic, cicatrizant.
 • Salcia – reduce procesul inflamator.
 • Salvia – activează circulația periferică.
 • Echinacea – stimulează imunitatea.

Mod de utilizare

Pe locul dureros, se aplică o picătură de cremă, de mărimea unui bob de mazăre, apoi se masează până la absorbţia completă în piele.

Precauţii

A nu se aplica pe răni deschise sau alte afecțiuni ale pielii. Produsele se aplică pe pielea sănătoasă. Citește și: Remedii pentru dureri

Link:

 

 

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro. Dacă ți-a plăcut, împarte cu prietenii tăi 🙂

Propolis verde brazilian
Propolis verde brazilian

Related Posts

5 thoughts on “Propolisul verde brazilian

  1. Bună ziua! Momentan produsele au reducere de 23-30%. Brazilian Green Propolis este 69,00 lei (în loc de 89 lei) și Crema Viper Green cu venin de viperă și propolis verde brazilan este 47,99 lei (în loc de 60 lei). Pentru detalii și comenzi sunați la 0751157304 sau intrați pe http://www.binecuvantareaplantelor.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: