Pisica

Pisica casei

Pisicile au efect terapeutic pentru casa ta… Pisica deține un sistem energetic unic. Îți arată dacă în casa ta e bunăstare, pace și armonie

Pisica casei  –  este una dintre cele mai mistice creaturi de pe planetă. Pisica are o putere magică, fiind capabilă să protejeze familia și casa unde locuiește de energiile negative.

Știți care este misiunea unei pisici? Știați că în zilele noastre sunt mai mulți oameni care au pisici decât câini? Majoritatea oamenilor cred că pisicile nu fac nimic, că sunt creaturi leneșe și tot ce fac este să mănânce și să doarmă. Ei bine, nu este chiar așa!

Toate pisicile au puterea de a elimina, zilnic, energia negativă acumulată în corpul nostru. De îndată ce adormim, ele absorb acea energie. Urmează să aflați o serie de lucruri despre viața secretă a pisicilor, astfel încât să le cunoașteți și să le înțelegeți mai mult și mai bine.

„Când pisica doarme, corpul pisicii eliberează negativitatea pe care o absoarbe de la noi”. În cazul în care suntem excesiv de stresați, pisica ar putea avea nevoie de mai mult somn (timp în care eliberează acea cantitate de energie negativă pe care a acumulat-o de la noi.)

De asemenea, pisica ne protejează în timpul nopții, astfel încât nici un spirit nedorit să nu intre în casa sau camera noastră în timp ce dormim. Este bine să ai mai multe pisici în casă, astfel încât încărcătura de energie negativă să fie împărțită între ele”.

Dacă o persoană vine la noi acasă, iar pisicile simt că acea persoană este acolo pentru a ne face rău sau este rea, atunci pisicile ne înconjoară spre a ne proteja.

Le place să doarmă în patul nostru… „Și dacă ne consideră bine și în siguranță, nu vor dormi cu noi”. Dacă se întâmplă ceva ciudat în jurul nostru, ele vor sări în patul nostru și ne vor proteja.

Pisica casei – Dacă nu aveți pisici și o pisică fără stăpân intră în casa dvs., este pentru că ea simte că aveți nevoie de o pisică în acel moment, și de tot ceea ce ea poate face.

„Pisica de pe stradă, s-a oferit voluntar să te ajute!” „Mulțumește pisicii pentru că ți-a ales casa, și mai ales, mulțumește-i pentru toată munca pe care o va face pentru tine”. Dacă aveți alte pisici și nu puteți să o păstrați pe cea de pe stradă care ”v-a ales”, căutați un loc sigur pentru ea.

Pisicile sunt creaturi adorabile și își iubesc stăpânii mai presus de orice, dar au un mod diferit de a exprima acest lucru. Pisica ta nu a apărut întâmplător în viața ta. S-ar putea să existe un debit al karmelor pe care ea trebuie să vi le plătească. „Prin urmare, nu vă speriați și nu speriați nici pisica”. Căci „ea” se va întoarce, într-un fel sau altul pentru a îndeplini acea obligație: „Pisicile ne vindecă”.

„Persoanele alergice la pisici sunt incapabile din punct de vedere emoțional să iubească pe cineva profund, deoarece își reprimă adevăratele sentimente”.  Dragostea lor este adevărată. Pisica este prietenul tău adevărat!

Atunci când o pisică se alintă de picioarele tale, nu îți arată doar că te iubește. Sau că vrea ceva de la tine. Îți împărtășește, de asemenea, și din magia ei. În oamenii veseli și de succes, pisica provoacă emoții pozitive.

O pisică poate intra în rezonanță cu câmpul bio uman, efectuând corectarea, hrănirea și, uneori, restaurarea acestuia.

Una dintre metodele de a te trata cu ajutorul pisicii este mângâierea ei, acest gest ajutând la eliberarea stresului emoțional și mental. Torsul pisicii calmează și luptă eficient împotriva insomniei proprietarului. Specialiștii recomandă compania pisicilor pentru persoanele care suferă de nevroză și stări depresive. Citește și: Pisica și casa! și Pisicuța mea iubită s-a accidentat și acum facem recuperare

Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Să ne citim cu drag, nu uita să ne urmăreşti pagina de Facebook, contul de Instagram şi să dai share articolului, dacă ţi-a plăcut, desigur! Credit foto: Jasonfarmer

Pisica casei
Pisica casei

 

Related Posts

Lasă un răspuns